Lukasz198532 Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Witam poszukuje oryginalnych dywaników a w sumie to dywanik kierowcy może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie można kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 To auto ma 17-11 lat, oryginały tylko w ASO za astronomiczną kwotę, jak wszystko w tym droższym Renault. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz198532 Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 Witam poszukuje oryginalnych dywaników a w sumie to dywanik kierowcy może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie można kupić. Niestety akcesoria do Almery przestali produkować w ASO są już niedostępne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo_ Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Petex robi dywaniki oryginalne, ale chyba nie szły do Nissanów. Za to mają idealnie spasowane zamienniki: http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-nissan-almera-n16-00-06r-petex-i6920550173.html#thumb/2 Ja parę lat temu kupiłem, pasują idealnie, nie wiem czy jak oryginały, bo nigdy w Almerze takich nie miałem. Niestety dość szybko zrobiła się dziura w dywaniku kierowcy, ale to pewnie dlatego że to auto żony... Samego dywanika kierowcy raczej nie dostaniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garymarlin Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Mam dywaniki Petex. Pasują idealnie nie śmierdzą, dosyć płytkie więc wodę słabo zimą trzymaja. Dziura po 2 latach, ja głównie jeżdżę. Kupiłbym 2 raz i zamieniał na lato na materiałowe. Pewnie wytrzymałyby dluzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyller Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Nie nooo...Gdzie oryginalny dywanik do 15-sto letniego auta , nieprodukowanego już od lat 11.? Dobrej jakości poszukaj "zamiennika" i będzie git ja mam na tyle jeszcze "łorginały" materiałowe ...przód się posypał od częstego prania / czyszczenia ... i lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.