Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Jakie najnowsze mapy do QQ?

gregson
 Share

Recommended Posts

Ciekawe dla którego kraju te aktualne fotoradary, bez j.polskiego no i nie przyjmuje zwrotów.

Czy to takie aktualne, AndrzejG na pewno napisze

Ciekawe dla którego kraju te aktualne fotoradary, bez j.polskiego no i nie przyjmuje zwrotów.

Czy to takie aktualne, AndrzejG na pewno napisze

Interesuje mnie tylko, czy mapy te sa pasujacymi mapami do QQ z NC2 i czy sa to najnowsze mapy.

A jak chcesz mape ktora mozesz pozniej zwrocic to masz tutaj:

http://www.ebay.co.uk/itm/2017-V2-NISSAN-CONNECT-2-SD-CARD-EUROPE-MAPS-SAT-NAV-LATEST-VERSION/322574703566?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D46150%26meid%3D72c4e20621b44b8e843d656b913bc323%26pid%3D100623%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112466023703&_trksid=p2047675.c100623.m-1

Edited by gregson

Ja nie potrzebuję bo mi wymieniają w ASO. Nie żebym korzystał z tej navi, bo używam tylko AM, ale dla samej zasady

Napisz do Andrzeja, na pewno Ci odpowie

Mam do odstąpienia mapę, Connect 3 Europe v1 za 100 złociszy można zostać posiadaczem.

• 2 months later...

Mała ciekawostka z dnia dzisiejszego,mapa nie widzi nowej S11w okolicach Ostrowa wielkopolskiego.

Mała ciekawostka z dnia dzisiejszego,mapa nie widzi nowej S11w okolicach Ostrowa wielkopolskiego.

Jacko jechałeś koło Ostrowa ? Gdybym wiedział zaprosił bym Cię na Kawę

Byłem w Czerminie..

To raczej norma w navi fabrycznych, ze opóźnieni są w rozwoju

• 6 months later...

Ktoś się orjętuje w tych oznaczeniach??? Jest to stara czy najbardziej aktualna wersja Mapy???

Wydanie: sd2-GENJ_EU_D>Av1  Wersja:3575881177

• 2 weeks later...
W dniu 12.12.2017 o 11:20, pawcio napisał:

Dziwi mnie jeszcze Wasz zdziwienie :D:P 

kurcze, nie wiem co wy chcecie od tych map?

także byłem sceptyczny, miałem starsza wersję map i na własną rękę wymieniłem na najnowsze za drobną dopłatą (bo mimo, ze mam nowe auto, to nie przysługuje mi wymiana na nowe mapy , dopiero po roku!- ale bzdura...)

jeżdżę na nowych mapach i jak na razie wszystkie drogi są, na moich wiochach są nawet polne, które...już tak zarosły, że nawet QQ bym tam nie wjeżdżał...są także nowe- mało ważne-  drogi na nowo budowanych osiedlach na moich wiochach. ba, jest nawet autostrada A1 od Pyrzowic do Częstochowy, która jest w budowie i jestem ciekawy po co ona jest w tych mapach, skoro i tak nie jest brana pod uwagę przy obliczaniu trasy - może jest zakładana data otwarcia, po której nawigacja sama odblokuje ta drogę???

owszem, nawigacja graficznie odstaje, nie ma tej funkcjonalności co AM czy Google Maps...ale jakoś na razie daj rade u mnie...nawet takie dane jak bankomaty czy hotele pokazuje mi wszystkie, które mają rok czy dwa...

W dniu 28.06.2018 o 15:57, Mati92 napisał:

Jaka jest najnowsza mapa ? V3 ?

ja mam taką:

NISSAN CONNECT 3 V3

SD Card part number: T1000-25986

Part Number: KE288-LCNKEV3

Edited by Pavllo
  • Upvote 1