Marcin_1998 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Ostatnio zauważyłem, że szybka panelu klimatyzacji "pracuje" na środku. Jest jakby nie do końca przyklejona i tym samym pojawiają się smugi na niej od środka. Czy ktoś miał taki przypadek i reklamował to? Jak podeszło do tematu ASO? Edytowane 3 Października 2017 przez Marcin_1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Marcin jedź na serwis,tu nikt takiego problemu nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ok. Pojadę, za niecały miesiąc mam 2 lata, więc zrobię to przy okazji przeglądu. Mam nadzieję, że nie usłyszę... "Panie Cała deska do wymiany" jak to chcieli zrobić przy domykaniu schowka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg-nissan Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam , tak u mnie też lekko jakby się doklejała , ale na razie nie miałem "weny twórczej " żeby się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Panowie, a u mnie się to zdarzyło na wakacje. Otóż szybka się odklejała. Jestem ponoć 2 osobą, która z takim objawem się zjawiła w ASO w Rybniku :-) bez zbędnego "gadania" wymienili cały panel na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Panowie, a u mnie się to zdarzyło na wakacje. Otóż szybka się odklejała. Jestem ponoć 2 osobą, która z takim objawem się zjawiła w ASO w Rybniku :-) bez zbędnego "gadania" wymienili cały panel na nowy. Długo im to zajęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Panel mieli na miejscu. Wymienili go w przeciągu 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Panel klimatyzacji wymieniony dziś w ramach gwarancji. Przy okazji miałem możliwość pojeździć nowiutkim Mitsubishi Outlander (90 km przebiegu). Outlander wersja sportowa - totalny golas co by wagi nie dodawać. Poza silnikiem 2.0 PB to zostaję przy swoim QQ. Prowadzenie i wykończenie zdecydowanie na korzyść QQ. Jak stanąłem przy QQ to QQ wizualnie jest szerszy. Miejsca w środku dla kierowcy podobnie, jedynie więcej nad głową. Edytowane 3 Listopada 2017 przez Marcin_1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Masz foto szybki przed wymianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Masz foto szybki przed wymianą? Nie robiłem. Serwis ma. Szybka na środku się odkleiła i odstawała na około 1 mm od panelu. Na bokach normalnie trzymała. Jak naciskałem to "pracowała", a w niektóre dni zachodziła smugami od środka. Tak jak u góry nie jest to pierwszy przypadek. Czas wymiany to dla serwisu kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi