Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Panel klimatyzacji - szybka

Marcin_1998
 Share

Recommended Posts

Ostatnio zauważyłem, że szybka panelu klimatyzacji "pracuje" na środku. Jest jakby nie do końca przyklejona i tym samym pojawiają się smugi na niej od środka. Czy ktoś miał taki przypadek i reklamował to? Jak podeszło do tematu ASO?

Edited by Marcin_1998

Marcin jedź na serwis,tu nikt takiego problemu nie zgłaszał.

Ok. Pojadę, za niecały miesiąc mam 2 lata, więc zrobię to przy okazji przeglądu. Mam nadzieję, że nie usłyszę... "Panie Cała deska do wymiany" jak to chcieli zrobić przy domykaniu schowka.... ;)

Witam , tak u mnie też lekko jakby się doklejała , ale na razie nie miałem  "weny twórczej " żeby się tym zająć  :whistle:

Panowie, a u mnie się to zdarzyło na wakacje. Otóż szybka się odklejała. Jestem ponoć 2 osobą, która z takim objawem się zjawiła w ASO w Rybniku :-) bez zbędnego "gadania" wymienili cały panel na nowy.

Panowie, a u mnie się to zdarzyło na wakacje. Otóż szybka się odklejała. Jestem ponoć 2 osobą, która z takim objawem się zjawiła w ASO w Rybniku :-) bez zbędnego "gadania" wymienili cały panel na nowy.

Długo im to zajęło?

• 4 weeks later...

Panel klimatyzacji wymieniony dziś w ramach gwarancji.

Przy okazji miałem możliwość pojeździć nowiutkim Mitsubishi Outlander (90 km przebiegu). Outlander wersja sportowa - totalny golas co by wagi nie dodawać. :) Poza silnikiem 2.0 PB to zostaję przy swoim QQ. Prowadzenie i wykończenie zdecydowanie na korzyść QQ. Jak stanąłem przy QQ to QQ wizualnie jest szerszy. Miejsca w środku dla kierowcy podobnie, jedynie więcej nad głową.

Edited by Marcin_1998

Masz foto szybki przed wymianą? 

Nie robiłem. Serwis ma. ;) Szybka na środku się odkleiła i odstawała na około 1 mm od panelu. Na bokach normalnie trzymała. Jak naciskałem to "pracowała", a w niektóre dni zachodziła smugami od środka. Tak jak u góry nie jest to pierwszy przypadek. Czas wymiany to dla serwisu kilkanaście minut.