btus Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Pytanie ogólne Jak często wymienialiscie żarówki. Tzn czy często się przepalają czy raczej " nie pamiętacie " że je wymienialiście? Chodzi mi głównie o mijania. Przy DRL aż tak często nie świecą, mi się nie zdarzyło jeszcze wymieniać w ciągu 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dokładnie przy DRL tak szybko się nie powinny przepalić, tym bardziej że fabryczne żarówki nie są żadnymi Ultra Extra Visionami. Sam mam w planach założyć lepsze, bo szału nie ma teraz, żółte są i nie świecą szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ok. Jednak można by znów wysnuć teorię że one zapałka się na krótko . Np wyjeżdżam rano z garażu zapalaja się . I zaraz gasną. To samo tunele na drogach. Ale ok. Skoro i tak nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi