gambiting Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Tak samo jak z rowerem trochę - kupujesz duży, solidny łańcuch nie dlatego żeby zabezpieczyć rower na 100%, bo wszystko da się przeciąć - tylko dlatego, żeby złodziej poszedł i ukradł rower obok, gdzie zabezpieczenie zajmie mu minutę a nie dziesięć. Przynajmniej w teorii, jak złodziej zobaczy blokadę na kierownicy, albo nie odpali mu auto, albo alarm zacznie wyć - to pójdzie i ukradnie coś łatwiejszego. Ale jak się weźmie, to wiadomo że wszystko idzie obejść, nie ma siły na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Herson ale u mnie np. na parkingu stają dwie a czasami nawet trzy kaśki więc jak myślisz gdy będzie zamówienie to będą się bawić z moją czy wezmą któregoś niezabezpieczonego? Co do GAPa to się cieszę z Twojej informacji że faktycznie bezproblemowo wypłacają różnicę ale pomimo tego wolałbym nie korzystać z tej możliwości :D gambiting a czy Ty w GAP-ie miałeś jakieś opcje? Jak ja kupowałem to tylko miałem do wyboru czas trwania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 1 hour ago, rafsty said: gambiting a czy Ty w GAP-ie miałeś jakieś opcje? Jak ja kupowałem to tylko miałem do wyboru czas trwania??? Tak, u mnie były 3 opcje: 1) Spłata leasingu do końca - w razie szkody całkowitej, GAP pokrywa pozostałą kwotę leasingu jeżeli nie pokryje jej samo ubezpieczenie auta. 2) Zwrot do kwoty z faktury - GAP wypłaca Ci różnicę pomiędzy ceną z faktury a tym co oddał Ci główny ubezpieczyciel 3) Zwrot do kwoty za taki sam nowy model, jeżeli kosztuje więcej niż cena z faktury - tak jak wyżej, tylko że cena nie jest z faktury tylko za taki sam nowy model z identycznym wyposażeniem(zależy która kwota wyższa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ale Ty brałeś w leasingu samochód? Ja brałem za gotówkę i jedyna opcja to było na jaki czas zawierana jest umowa a dotyczyła tylko wyrównania kwoty do faktury Jakbym miał wybór to bym pewnie 3 wariant wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tak, ja mam leasing teraz( i na QQ też miałem) - przy zakupie za gotówkę wiadomo, pierwsza opcja nie obowiązuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ale ja również nie miałem 3 opcji do wyboru ale mnie oszukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Słyszeliście gdzieś o instalacji bezobsługowej blokady KD3000 w QQ? Chciałbym zamontować coś takiego w swoim ale brak wsparcia ze strony serwisu N. Miałem kiedyś w samochodzie poprzednią generację i działało to bez zarzutu (chyba że zapomniałem identyfikator lub jego bateria domagała się wymiany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi