darek70 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dzień dobry wszystkim. Właściwie to powinienem się żegnać poniewaz tego lata przestałem być posiadaczem niisana tiidy.Wszystkie opowieści o kierowcach czarnym bmw zostały potwierdzone doświadczalnie,ten typ pojazdów nie ma mózgu na wyposażeniu,który by myślał za kierowcę. Rzadko zaglądałem no to forum,ze względu na stosunkowo dużą bezawaryjność a poczatkowo były tu jedynie uwagi o kawie serwowanej w ASO przy przeglądach. Wszystkim forumowiczom,którzy okazali się pomocni bardzo chciałbym podziękować.Ale problem jest bo co prawda PZU spisało się dzielnie,ale trzeba by kupic coś nowego...no i tu problem jest taki,że raczej nie bedzie to tiida (nie wykluczam)ale coś co łączy rózne cechy: i do codziennej jazdy po mieście (krótkie dysatansy),i wypad w dłuższe( i bardzo długie) trasyi żeby wygodnie było(ze względu na wiek kierowcy). Może macie jakieś propozycje (budżet ograniczony do 35 000)? Raczej nie zmieniam samochodu jak nie muszę (sic!) dlatego kłopot mam P.Szostały mi koła z oponami zimowymi,który samochód by do nich pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tu ktoś sprzedaje takie toto: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Enissanklub%2Epl%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F108684-Nissan-Note-1%2E2-DIG-S-98KM-MT5-rok-2015-Najnowszy-model-bogata-wersja-GWARANCJA%23entry1185827&share_tid=108684&share_fid=22660&share_type=t&share_pid=1185827 Sprzedam Nissan Note – najnowszy model Silnik. Benzynowy 1.2 DIG-S 98 KM EURO6 Skrzynia biegów: manualna 5- biegowa Produkcja 04/2015 - jeszcze na gwarancji producenta NISSAN-a Kolor: czarny – l...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 W dniu 18.10.2017 o 04:52, manix napisał: Dziękuę, raczej bedę szukał czegoś na Dolnym śląsku ale NOTE wydaje mi się dobrym pomysłem ponieważ pulsary są trochę drogie. No i ogładam też tiidy tylko mysiałaby być jakaś fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 No fajny ten Notek ..... ale tu jest tańszy (ten sam) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-note-kamery-360-nawigacja-fabryczna-ID6z6GEW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Tez sie zastanawiam nad zmiana. Tylko nie ma na co... Jezdze 9 lat, 75000 przebieg Pieniadze za sprzedaz nie beda duze, a takiego dobrego i niezawodnego auta nie da sie juz kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 W dniu 14.11.2017 o 15:46, nelson38 napisał: Tez sie zastanawiam nad zmiana. Tylko nie ma na co... Jezdze 9 lat, 75000 przebieg Pieniadze za sprzedaz nie beda duze, a takiego dobrego i niezawodnego auta nie da sie juz kupic... i tu masz rację,ja właściwie zmiany nie planowałem również dlatego,że nie jest łatwo dostać za ten samochód oczekiwanej ceny;trudno czymś tiidę zastąpić (suzuki liana,podobnie praktyczny,ale dość stary) a nissan pulsar jest niestety zbyt drogi.Dlatego nie wykluczam jakieś okazyjnie sprzedawanej tiidy W dniu 27.10.2017 o 19:48, Sky napisał: No fajny ten Notek ..... ale tu jest tańszy (ten sam) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-note-kamery-360-nawigacja-fabryczna-ID6z6GEW.html ładny z konkurecji do tiidy to chyba tylko hyundai i 30 mógłby się równać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Powiem, że teraz przy końcu sprzedaży w EU, nowego pulsara można "wyjąc" za bardzo rozsądne pieniądze, zresztą sami sprawcie na Otomoto czy allegero . Ja za swoją tiidę w perfekt stanie wziąłem 15k rok temu, więc pieniądze żadne. Ale dałem za nią tylko 43900 a jeździłem aż 8lat, więc utrata wartości baaaaardzo przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W eu też kończą sprzedaż? Może nie jest nadzwyczajna, ale te ponad 30 tys. sztuk w europie sie sprzedaje na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu 22.11.2017 o 15:46, tomkek1912 napisał: W eu też kończą sprzedaż? . Sorry. To w Polsce i na Węgrzech. Przyspieszyłem proces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W sumie w 2015 sprzedało się chyba prawie 45000 sztuk. Juke, który jest takim niby sukcesem zaraz po qq ma średnio ok. 100000 na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 20:52, tomkek1912 napisał: W sumie w 2015 sprzedało się chyba prawie 45000 sztuk. Juke, który jest takim niby sukcesem zaraz po qq ma średnio ok. 100000 na rok. W sierpniu br. Nissan sprzedał w Europie 44 982 samochody. Najwięcej było - cóż za niespodzianka - QQ (15 447 szt.). Juke był trzeci (po X-Trailu) a Pulsar (1 534 szt.) zajmował miejsce ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek70 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzień dobry. Czy ktoś z was korzystał przy zakupie auta z takich firm Joymile? Wiadomo,że podnosi to cenę ale czy daje jakąś realna korzyść? Czy kotoś korzystał z czeskiej firmy aaauto? na forach mają różne opinie. Byłbym wdzięczny za informację. dzień dobry Kupiłem nowy samochód i jest to nissan tiida tym razem jest ti nissan tiida sprowadzony po kolizji i naprawie w Polsce, sprowadzony z Niemiec,2011,1,6 benzyna został już zdjęty z otomoto i nie mogę dodać linku,ale wybrałem podobny model jak miałem decyzja po troszę podyktowana tym ,,znacie to lubicie" po większej częsci kalkulacją między ryzykiem,ceną rocznikiem a przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Witajcie, Macie pomysl na jakis rozsadny samochod? Tiida ma juz 10 lat i prawie 85tys przebiegu Chce kupic sobie jeszcze w zyciu cos fajnego, ale w rozsadnym budzecie. Ostatnio rozwazam Mazde 6 kombi i CX5 ale troche wydaja sie drogie, u nich nie ma wyprzedazy rocznika itd @manix - jak ten Tucson sie sprawdza? Edytowane 9 Listopada 2018 przez nelson38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bajka tucson jest super bezproblemowy, a o to chodziło Ale Mazdy też są super, nawet jedna jest u nas Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Zresztą Sam poczytaj o czym My pierdu, pierdu,Hyundai-Tucson pl. Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Odkopuję Czas pożegnań z Tiidą. Gdyby był chętny kontakt na priv. Nissana zastąpiło Suzuki S-Cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jacek, To masz mniejszy przebieg nawet ode mnie, a myslalem ze to niemozliwe U mnie bylo 84 tysiace zanim przekazalem mlodszemu pokoleniu. Super auto, na razie nie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Prawdopodobnie u mnie też młodzież będzie ujeżdźać Tiidę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi