emil7852 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 witajcie ,muszę wymienić wahacze z przodu ale kogo nie pytam każdy mówi co innego. I moja prośba brzmi o podpowiedź waszą który na codzień macie do czynienia z nissanami dzięki. nissan primera p12 2005 r. po lifcie 139km kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasyki Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ostatnio wymieniałem i niepotrzebnie kupiłem jakieś tańsze gh czy coś tak.pozniej wywaliłem tamte gh i kupiłem bodajże febi i są ok bo tamte już po zamontowaniu straciły swoje 45 % sprawności szok! Primera jest ciężka i generalnie zawsze montuje dobre zamienniki to samo się tyczy szczególnie tarcz hamulcowych pasków rolek oraz wahaczy i termostatów które pękają na pitege Tyle w temacie nie ma dobrych tanich czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.