Gość wojtekprestige Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam Orientuje się ktoś czy gdyby zgrać od innego użytkownika spolszczenie i nowe mapy na inną kartę sd to czy zadziała to w innym odbiorniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx508 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam Podłączę się do kolegi, od niedawna jestem użytkownikiem X-triala z 2012r chcę spolszczyć system i wgrać nowe mapy z tego co widziałem wszystko jest dostępne na chomiku - czy ktoś kto już to robił może dać jakieś wskazówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mknoe Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 również jestem zainteresowany????:) W dniu 25.02.2019 o 15:09, xxx508 napisał: Witam Podłączę się do kolegi, od niedawna jestem użytkownikiem X-triala z 2012r chcę spolszczyć system i wgrać nowe mapy z tego co widziałem wszystko jest dostępne na chomiku - czy ktoś kto już to robił może dać jakieś wskazówki . WITAJ noszę się z zamiarem zakupu tego modelu jak wrazenia????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx508 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ja mam chyba jakąś lepszą wersje bo są skóry, pełna elektryka wraz z siedzeniami, nagłośnienie bose, automat 150 km i jeździ się fajnie w sumie jestem zadowolony, spalanie w mieście 11-12L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.