Guest wojtekprestige Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Witam Orientuje się ktoś czy gdyby zgrać od innego użytkownika spolszczenie i nowe mapy na inną kartę sd to czy zadziała to w innym odbiorniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx508 Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Witam Podłączę się do kolegi, od niedawna jestem użytkownikiem X-triala z 2012r chcę spolszczyć system i wgrać nowe mapy z tego co widziałem wszystko jest dostępne na chomiku - czy ktoś kto już to robił może dać jakieś wskazówki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mknoe Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 również jestem zainteresowany????:) W dniu 25.02.2019 o 15:09, xxx508 napisał: Witam Podłączę się do kolegi, od niedawna jestem użytkownikiem X-triala z 2012r chcę spolszczyć system i wgrać nowe mapy z tego co widziałem wszystko jest dostępne na chomiku - czy ktoś kto już to robił może dać jakieś wskazówki . WITAJ noszę się z zamiarem zakupu tego modelu jak wrazenia????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx508 Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Ja mam chyba jakąś lepszą wersje bo są skóry, pełna elektryka wraz z siedzeniami, nagłośnienie bose, automat 150 km i jeździ się fajnie w sumie jestem zadowolony, spalanie w mieście 11-12L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.