as1970 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Problem pojawił się dziś, nie działają czujniki tylne, objaw taki że miga kontrolka na przycisku P i nie działają czujniki z przodu i z tyłu . Jak wyłączę w menu czujniki tył to przód działa. Lampy cofania działają. Ma ktoś pomysł co to może być ? Edytowane 24 Października 2017 przez as1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Co pokazuje komputer, obstawiam bledy na magistrali can.Sprawdź połączenia od tylnich czujników najlepiej kable od magistrali. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Mi dwa razy na gwarancji wymieniali buzzer (głośniczek). Efekt był podobny. Za drugim razem zanim padł, zamiast piszczeć - popierdziwał sobie. Miałeś pierdzenie zamiast pikania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as1970 Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Temat ogarnięty , przyczyna :http://www.image.windowsmania.pl/?di=1RXZWizyta w Yama Toruń wymieniony od ręki 0,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Tzn że jak buzzer nie działa to wizualne wyświetlanie na centralnym ekranie też nie pokazuje odległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Masz komunikat, że "fail", a na ekranie od nawigacji miga przekreślonaikona czujników - przynajmnije tak byłou mnie dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as1970 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nie działa ci żaden czujnik , chyba że wyłączysz tył z poziomu menu to wtedy działa sam przód , nie działa auto parkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddycool Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Czy możecie wytłumaczyć - może pokazać na zdjęciach, gdzie dokładnie znajduje się brzęczyk czujnika cofania - jak nazywacie tutaj buzzer. As1970, czy widziałeś jak Ci wymieniali brzęczyk? Słyszałem, że z tyłu koło lewych tylnych świateł. Odchyliłem tapicerkę i przy lewych i prawych światłach i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2408 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam. W dniu 1.04.2019 o 11:49, Daddycool napisał: Czy możecie wytłumaczyć - może pokazać na zdjęciach, gdzie dokładnie znajduje się brzęczyk czujnika cofania - jak nazywacie tutaj buzzer. As1970, czy widziałeś jak Ci wymieniali brzęczyk? Słyszałem, że z tyłu koło lewych tylnych świateł. Odchyliłem tapicerkę i przy lewych i prawych światłach i nie znalazłem. Witam. U mnie przód działa lecz gdy cofam nic nie słychać. Błędu nie pokazuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Może po prostu zapomnieli podłączyć,albo przewód się rozłączył.A może buzer wysiadł.Zazwyczaj czujniki podłączone są pod lampę cofania,ale żeby się do tego dobrać trzeba zdejmować zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kolego, padły Ci czujniki czy buzzer? Czy masz kamery 360? Czy zerkniesz czy tajkk to wyglądało: ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi