karlitojuke Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Czy ktoś zakładał hak do juke 1,6t 4WD i może coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonex Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 ja mam westwalia zamontowany przy zakupie - wypinany. montaż "pod kątem" ze względu na wnękę koła zapasowego (faktycznie w instrukcji tak jest) - jak w 4WD nie wiem. hak odpinany - niestety wycięty kawałek zderzaka - ale dramatu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlitojuke Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ja mam westwalia zamontowany przy zakupie - wypinany. montaż "pod kątem" ze względu na wnękę koła zapasowego (faktycznie w instrukcji tak jest) - jak w 4WD nie wiem. hak odpinany - niestety wycięty kawałek zderzaka - ale dramatu nie ma. masz może jakieś foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonex Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 w weekend spróbuję coś pstryknąć. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.