karlitojuke Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Czy ktoś zakładał hak do juke 1,6t 4WD i może coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonex Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 ja mam westwalia zamontowany przy zakupie - wypinany. montaż "pod kątem" ze względu na wnękę koła zapasowego (faktycznie w instrukcji tak jest) - jak w 4WD nie wiem. hak odpinany - niestety wycięty kawałek zderzaka - ale dramatu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlitojuke Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 ja mam westwalia zamontowany przy zakupie - wypinany. montaż "pod kątem" ze względu na wnękę koła zapasowego (faktycznie w instrukcji tak jest) - jak w 4WD nie wiem. hak odpinany - niestety wycięty kawałek zderzaka - ale dramatu nie ma. masz może jakieś foto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonex Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 w weekend spróbuję coś pstryknąć. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.