JACKO29 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Wszystko w trakcie...jest dopięte na ostatni guzik.Tylko czasu na wymianę potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix1968 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam, właśnie wymieniłem sobie lampy na lift. Jak coś to wszystkie kostki pasują tylko w klapie lewa lampa, są trzy wpięcia kostek, jedna pasuje a dwie trzeba przerobić w jedna kostkę którą też trzeba dokupić. i o to efekt, Jak coś służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 To jeszcze pozostaje przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix1968 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 17 minut temu, JACKO29 napisał: To jeszcze pozostaje przód Wszystko w swoim czasie, bym takie wstawił ale ciekawe czy do ogarnięcia podłączenia. https://allegro.pl/oferta/nissan-qashqai-j11-lampa-przod-lewa-prawa-full-led-10151831172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Wszystko da się ogarnać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Addams Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Czy któryś z kolegów mógł by pomóc z wymianą tylnych lamp na poliftowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 A w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Addams Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Chciał bym wymienić lampy ale z tego co czytam to trzeba kostkę i kabelki dorobić do jednej lampy. Mimo tego.. Ze jest wszystko wyjaśnione to i tak się nie znam na tym jak to zrobić. Więc pytanie takie czy ktoś by mógł mi z tym pomóc i mi takie coś zrobić. Oczywiście nie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1974 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Ktoś jeszcze przerobił na nowsze lampy z polifta tylne jakieś fotki opis przerobienia tej kostki z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Wydaje mi się,że prościej no może coś więcej jak za drobne pieniądze,ale za to solidnie zrobiłby jakiś elektryk samochodowy z Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi