Exploder Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam Czy ktoś wymieniał wentylator nawiewu kabiny w k12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramson Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam Czy ktoś wymieniał wentylator nawiewu kabiny w k12 Cześć, ja wymieniłem szczotki w silniku wentylatora nawiewu. Kupiłem za 4 zł + wysyłka (7 zł) na znanym portalu aukcyjnym. Mogę polecić to rozwiązanie, jako proste i śmiesznie tanie. Ciężko kupić szczotki dedykowane, ja pomierzyłem stare i zakupiłem na podstawie pomiarów. Wentylator działa jak nowy. Na używane wentylatory nawiewu uważaj, bo większość pochodzi z anglików (kręcą się ponoć w odwrotną stronę). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Cześć Możesz coś więcej napisać, gdzie i jakie te szczotki kupiłeś i jak się dobrać do dmuchawy od dołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.