Exploder Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 OD KTÓREJ STRONY GO WYDOSTAĆ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszek78 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Wymieniałem go jakiś czas temu, jak dobrze pamiętam, można to zrobić od góry. Na początek ściągasz plastikowe osłony słupków przednich, następnie tą dużą płasko połozony pod szybą plastik deski rozdzielczej. odpinasz od góry wtyczkę, obudowę wentylatora przekręcasz w lewo aż wyskoczy z zatrzasków, trzeba trochę pokombinować ale w jakiejś pozycji wyjdzie do góry. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramson Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Wymieniałem go jakiś czas temu, jak dobrze pamiętam, można to zrobić od góry. Na początek ściągasz plastikowe osłony słupków przednich, następnie tą dużą płasko połozony pod szybą plastik deski rozdzielczej. odpinasz od góry wtyczkę, obudowę wentylatora przekręcasz w lewo aż wyskoczy z zatrzasków, trzeba trochę pokombinować ale w jakiejś pozycji wyjdzie do góry. pzdr Cześć, ja wyciągnąłem go po zdemontowaniu schowka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.