Guest depesz_hdl Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Trochę "wentyluję", bo szlag mnie trafia. Kupiłem nowego Juke'a, z odbiorem w grudniu 2016. Miesiąc temu zapaliła się kontrolka "sprawdź silnik". Pojechałem do serwisu (zaborowski w warszawie), po 3 dniach (jak do nich zadzwoniłem, bo oni nie dali rady) dowiedziałem się, że "cewka", i że zamówili. Po dwóch tygodniach (i kilku telefonach do nich) w końcu udało się odebrać samochód. Przejechał może ze 150 kilometrów. Dziś zapaliła się diodka ciśnienia oleju. Dodzwonienie do serwisu nie działa, oni nie oddzwaniają (pani z recepcji wzięła mój numer). Nie wiem nawet jaki olej tam wlać (w książce serwisowej nie widzę, ale może źle szukam). Dodatkowo samochód "piszczy" w czasie jazdy - tzn. coś obciera o coś. I to wszystko w samochodzie który nie ma nawet roku. Pytanie jest zasadniczo takie: czy wszystkie Juke'i tak mają? Czy to tylko felerny egzemplarz? Albo felerny serwis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.