karan Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Witam, po deszczach zauważyłem wodę w nogach od strony pasażera. Szukam skąd się tam bierze... Dzisiaj ściągnąłem wycieraczki i ten plastik co jest poniżej. Ukazało mi się coś takiego jak na zdjęciach. Może to być z tego? Tylko w tym miejscu było jeszcze mokre mimo, że ostatni deszcz jaki był to wczoraj późnym wieczorem u mnie. Generalnie jak to uszczelnić w sensie jakim środkiem i tą blachę jak załatać? Czy może oddać do lakiernika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Rudej Ci tam nie brakuje wiec pewnie są jakieś dziury . Blacharz się kłania… Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/4627-przeciekajaca-k11/?hl=%2Bwoda+%2Bmicra&do=findComment&comment=187435 Poczytaj i uszczelnić można samemu, ja tak zrobiłem i jest dobrze. Jak cos to pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Masz do zaklejenia zatrzask pod szybą oraz tę korozję podszybia do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.