PetroK Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Tak z ciekawosci, jaki jest przebieg auta, mam ten sam silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Najbliższy serwis masz w Rzeszotarach kolo Legnicy "IMPWAR". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PetroK Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem. Mam 187 tys na liczniku. A to przepraszam Miałem Cię za VIPA bo masz QQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.