Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Szukam mechanika do Qashqai 1.6 dCi okolice Lubina-Głogowa

PetroK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju.

Będę wdzięczny za sugestie.

Pozdrawiam

Piotr

Witam,

od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju.

Pozdrawiam

Piotr

Tak z ciekawosci, jaki jest przebieg auta, mam ten sam silnik?

Witam,

Pozdrawiam

Piotr

Najbliższy serwis masz w Rzeszotarach kolo Legnicy "IMPWAR".

Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem.

Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem.

Mam 187 tys na liczniku.

A to przepraszam :)  Miałem Cię za VIPA bo masz QQ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...