Gość Zenek Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Czesc jestem nowy i mam Sunny N13 od jakiegos czasu i mam problem tresci:zawsze jak odpalam moje autko na zimnym silniku to musz mu dodac gazu bo inaczej nie zaskoczy a jak juz zaskoczy to pochodzi i gasnie a jak dam mu gazu na zimnym do go dusi i gasnie.Co moze byc nie tak jesli wieceie dajcie rady pozdro. Ps gdzie moge dostac biale zegary do niego aha i czy u was w autach jest rezerwa tzn czy kontrolka od rezery jest i czy swieci bo u mnie nie swieci jak jest malo wachy pozdro Zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 przede wszystkim sprawdz swiece i przewody, pozniej jakikolwiek czujnik wolnych obrotow jesli tam cos takiego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Przenosze temat do dzialu Sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Zenek Ty napisz nam co masz za motor w tym N13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b3ck Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 u mnie wystarczyla zmiana paliwa. pojezdzilem kilka dni na V-power i wszystko wrocilo porzadku. wczesnije tankowalem na Neste i BP. na temat lapmi od rezerwy to gdzies to jest na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 jest motor 1,4lx bez obrotomierza na gazniku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tylko ze w dow.rej mam wbite ze jest rok prod 1991.data 1 rej.1991 <skladak> a silnik pisze ze jest 1,5 ale wydaje mi sie ze ktos w papierach namieszal bo moim zdaniem to jest 1,4 pozdro aha jak moge wrzucic tu zdjecie jesli sie da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tylko ze w dow.rej mam wbite ze jest rok prod 1991.data 1 rej.1991 <skladak> a silnik pisze ze jest 1,5 ale wydaje mi sie ze ktos w papierach namieszal bo moim zdaniem to jest 1,4 pozdro aha jak moge wrzucic tu zdjecie jesli sie da?? Odczytaj numer silnika na silniku i bedziemy wszystko wiedziec. Pojemnosci 1.5 w N13 nie bylo. Wejdz sobie tu: http://www.club-nissan.ru/cars/vin i zdekoduj rocznik i typ silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tylko ze nie wiem co tam pisze ale postaram sie rozkodowac ten ruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 tylko ze nie wiem co tam pisze ale postaram sie rozkodowac ten ruski Wpisujesz VIN w tym wąskim pasku obok GO i klikasz własnie na GO :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 a tak wyglada moja bryczka http://putfile.com/pic.php?pic=11/31113172050.jpg&s=x11 a tak wygladaja zegary itp imghttp://putfile.com/pic.php?pic=11/31113203893.jpg&s=x11/img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 co znaczy ten win?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 co znaczy ten win?? Masz w dowodzie, inaczej numer nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 wyszlo mi z tego ze mam silnik od Nissana Sunny b11 to chyba juz stary silnik?? ale jest wporzo i jest bardzo podobny do silnika z sunny o poj 1,4 wyglad podcisnienia itp wiec co sadzicie?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 i to nawe coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 i to nawe coupe Jaki kod silnika zdekodowal Ci ten dekoder? Jakies oznaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 chodzi ci o to "Model code KHLB11FQG" poza ty co znaczy ten kod bo zabardzo sie nie znam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a przy okazji tu zalaczam swoje zegary jakie mam w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 http://putfile.com/pic.php?pic=11/31113172050.jpg&s=x11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 co sadzicie o zmianie kierownicy?? bo mam jedna na oku jak znajde fote to wrzuce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 chodzi ci o to "Model code KHLB11FQG"poza ty co znaczy ten kod bo zabardzo sie nie znam pozdro Podaj VIN swojego samochodu a my Ci mam nadzieje pomozemy rozszyfrowac co tam masz w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 JN10KHB11U0060914 oto VIN mojego autka i napiszcie mi cos wiecej o nim pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Oj zenek.... Szczepan jak zloto! z VIN'u wychodzi ze masz B11 a buda tego twojego czerownego bolida na zdjeciu to N13... B11 to calkiem inny sunny z innej epoki kwadraciak taki robili go 1982-1986. Buda N13 wyszla 1986-1990. Z VINu wyszlo ze masz silnik E15S czyli gaznikowy o pojemosci 1.5 ale takie w modelach N13 nie wystepowaly... chyba ze to jakas hybryda bo rocznik Twojego autka wypada na 8505 czyli maj 1985r. Moze tez byc ze wstawili motor od B11 do pierwszych N13. Trudno cokolwiek tu napisac wiecej bo mamy zbyt malo informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 External color 002 - WHITE Production year/mon 8505 Model start year 8203 Model finish year 9008 Model NISSAN SUNNY B11 Nic się kurna nie zgadza... A B11 wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SL Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 VIN - vehicle indentification number Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi