Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 wielkie dzieki za to poszukales tego dla mnie ale czesci z n13 pasuja wszystkie?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 czemu piszecie ze nic sie nie zgadza cos jest nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 czemu piszecie ze nic sie nie zgadza cos jest nie tak?? mi to wyglada na "przeszczep" :roll: papier jest na B11 a buda n13. kiedys sie to oplacalo kiedy byly jeszcze wysokie cla. powinienes blizej przyjrzec sie numerom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 sadzisz ze cos jest nie tak z nimerami?? czy co?? napisz dokladniej co i jak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 sadzisz ze cos jest nie tak z nimerami?? czy co??napisz dokladniej co i jak pozdro numery moga byc przebite a papiery od innego wozu. przeciez wyszlo ze twoje auto jest z 85r. wtedy jeszcze nie produkowano N13. jakis czas temu nagminnie sprowadzano stare auta na tzw. przeszczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 jak bede dzis w garazu to poszukam numerow i podam ale najpierw trzeba sie wyspac po nocce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 mam jeszcze pytanko dlaczego bardzo szybko gdzeje mi sie silnik?? jesli wiecie dajcie znac'pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 znacie jakis program do tuningu aut?? jesli tak to trosze o jakas podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 mam jeszcze pytanie oto ono cos jest nie tak z zegarkiem raz dziala a raz nie co moze byc z nim nie tak??prosze o pomoc w moich problemach moze ja pomoge wam pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi