Gość mariooo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 - 2x Airbag - klima - wspomaganie - ABS - 4 x elektryczne szyby - elektryczne lusterka (ale to chyba kazda almera ma) - zamykany podlokietnik z przodu - dzielona tylna kanapa z podlokietnikiem - welur - zielona deska rozdzielcza i boki drzwi - regulacja fotela w 3 plaszczyznach - 4 glosniki CLARION - zderzaki w koloze nadwozia - listwy boczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nedd Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a ja mam dziwną wersję 4Motion: 4x Airbag (kierowca, pasażer i w fotelach z boku) - klima - wspomaganie - ABS - 2 x elektryczne szyby - elektryczne lusterka - zamykany podłokietnik z przodu - kubełkowe siedzonka - obniżone twarde zawieszenie (twarde na tyle, że po dłuższej jeździe tyłek boli ale rekompensuje to radocha z ostrych wejść w zakręt) - 4 glosniki CLARION - zderzaki w kolorze nadwozia, przedni taki jak w modelach S i SR - listwy boczne - airdeck na tylnej szybie z wmontowanym światłem stopu . -NATS, cent.zamek Czy to wersja SR w jakiejś limitowanej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi