Gość oli222 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 witam uzytkownikow, czy majac Gaz w swojej Maximce wycinaliscie katalizator ??? Ja mam 95 r z gazem i zastanawiam sie nad tym poniewaz gazownicy twierdza ze koniecznie trzeba wycinac kata... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 :shock: Koniecznie trzeba? Pierwsze słyszę. Jeszcze nie słyszałem, żeby do gazu trzeba było wycinać katalizator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 ja mam gaz od dawna i nie wycinany katalizator i nie widzę niczego co można by uznać za pogorszenie z jego posiadania-kata. 8) wprawdzie teraz chodzi mi pogłowie likwidacja y pipe-a (w tym są katalizatory ) fabrycznego i wstawienie tego lepszego z samych rurek :twisted: ale to tylko dla poleprzenia sidu a nie,że mamgaz :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a ja nie mam ani jednego kata, 8) gazu tez nie mam i autko jezdzi az milo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 to właśnie Twoje posty -WielkiWacu ,powodują u mnie pomysły i chęci pozbycia się tego złomu pod silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 a ja nie mam ani jednego kata, 8) gazu tez nie mam i autko jezdzi az milo 8) dopiero bedzie jezdzic jak nowe wydechy beda ,,,sie niemoge doczekac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hero Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja usunalem u siebie katalizator, smiga az milo, a tez mam zagazowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie chcę być złośliwy, ale będe. Polska zaczyna być krajem który jeździ na gazie. Ale jak znam życie to i tak nas Rząd wyryp....... i wcześniej czy później akcyze dosoli taka że przestanie się to opłacać. Ale już piszę na temat jeśli chodzi o to co mówią gazownicy to powinno się już onich kawały opowiadać jak o Policjantach i Jasiu. Jak ci samochód nie chce jechać na gazie to może to być wina przyciągania ziemi, albo promieniowania słonecznego, ale na bank nie ich. Katalizator jest wiec jeśli nie zależy ci na kilku kucach więcej to niech zostanie, a nie bedziesz miał pryznajmniej problemów z przeglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Wydech jest obliczony , więc nie zawsze wyciecie kata spowoduje przyrost mocy, a nieraz wrecz przeciwnie , auto moze łapac zle nastawienia na skutek niedogrzania sondy.kiedyś w audi wyciołem katy i powiem szczerze nie odczółem zadnej róznicy, jedynie oblesny metaliczny dzwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 no jesli mowa o silniku VQ30 to po wyjeciu kata przyrost bedzie ok 2 max 3 koniki. najwiecej da jesli sie wymieni pierwsza czesc wydechy zwana Y-pipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 witam po długiej przerwie :wink: :twisted: hiiii właśnie jestem po jeżdzie bez kata MAM NARESZCIE Y PIPE i mogę cytować osła ze szreka "">>>ja latam<<< " jest za***iście fajnie polecam wszystkim i na gazie i na paliwku aaa na paliwku to nie dotykam ziemi 8) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 witam po długiej przerwie :wink: :twisted: hiiii właśnie jestem po jeżdzie bez kata MAM NARESZCIE Y PIPE i mogę cytować osła ze szreka "">>>ja latam<<< " jest za***iście fajnie polecam wszystkim i na gazie i na paliwku aaa na paliwku to nie dotykam ziemi 8) :twisted: :twisted: :twisted: ahhh....pamietam swoja pierwsza jazde probna po zalozeniu y-pipe :) taki usmiech ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 witam po długiej przerwie :wink: :twisted: hiiii właśnie jestem po jeżdzie bez kata MAM NARESZCIE Y PIPE i mogę cytować osła ze szreka "">>>ja latam<<< " jest za***iście fajnie polecam wszystkim i na gazie i na paliwku aaa na paliwku to nie dotykam ziemi 8) :twisted: :twisted: :twisted: gratulacje stary. widac roznice jak nic prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 różnica to jak niebo a ziemia teraz jeszcze troszkę poprawię gazik( lpg) i zrobię porządnie powietrze (stożek) i potem już tylko zbierać forsę na manuala :twisted: :twisted: :twisted: i nie dam się skapiszonować chodżbym miał zarżnąć silnik 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 nie zarzniesz. te silniki sa niedozajebania PS zapodaj jakies fotosy tej y-pipe. rury giete czy spawane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 z fotkami to trzeba poczekać nie mam kasy na sprzęt foto :evil: kolanka są gięte a potem spawy rura 60 wygląda prawie jak te ze zdjęć http://www.maxima.org/article49.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 swietnie. milej jazdy. PS. wlasnie dodales swojej maximie jakies 17 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi