Repmed Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Może ktoś pomoże - nie pali mi światło mijania po stronie pasażera. Żarówka jest ok. Jak powalczyłem z kostką to świeciła przez tydzien, potem znowu problem. Podejrzewam, że gdziś w kostce nie ma styku. Ktoś wie, jak ją rozebrać i to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Najlepiej wstawić nową, każdy elektryk ogarnie temat w 20min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repmed Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 I tak chyba zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repmed Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 W moim to była kwestia za mocnej żarówki. Elektryk wstawił słabszą i jest spokój. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sprawdzić napięcie na kostce jak słabo to wymienić. Czasami ,żarówki z marketów niby orginalne no OSRAM , świecą jak g..no. Przykład z MB, wymeniłem H7 na OSRAM , podobno super itp itd.. świeciła słabo, i padła po 3 mies. jedna. Kupiłem u dilera orginalna H7 ( też OSRAM ) i rewelacja i na dodatek tańsza. Co do innej niż zawarta w specyfikacji żarówka to raczej nie jest rozwiązanie, inaczej świeci , nie daje odpowiedniego oświetlenia drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.