Gość so.mar Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Panowie a może i Panie !!!! Czy ktoś z Was montował w Primerkach P-10 czujnik temperatury zewnętrznej? Przypuszczam że P11 i nowsze mają to na wyposażeniu. Moja P10 nie ma takiego bajeru a przydałoby się mieć bo ostatnio jeżdzę w nocy po 800 - 900 km na raz. W tym tygodniu jadąc z kolegą Oplem Vectra C na trasie Przemyśl - Koszalin kilka razy trafilismy na temp. w przedziale -2 do + 9 st. Celcjusza. Doradźce co kupić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek503 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Montowałem termometr w swojej P10. Bardzo przydatna rzecz szczególnie zimą. Był to zwykły cufrowy termometr z czujnikiem zewnętrznym i przełącznikiem zewnątrz/wewnątrz jakich pełno w sklepach motoryzacyjnych. Czujnik umieściłem pod zderzakiem przednim i podczas jazdy wskazania były dosyć rzetelne ale po jeździe, na postoju czujnik wyłapywał ciepło silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A czy są jakieś termometry godne polecenia, bo na forum ktoś kiedyś pisał, że te tanie badziewia z super marketów mają spore przekłamania... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 tanie badziewia z hipermarketów sobie daruj. Jedź do normalnego sklepu z częściami i kup coś porządnego by nie było przekłamań. Jeżeli chodzi o montaż do odradzam zakładanie w przednim zderzaku. Będzie ci łapał ciepło z silnika i będzie d*pa, a nie temperatura na zewnątrz. Ja mam założony taki termometr pod żarówką oświetlającą tylnią tablicę, w tej wnęce. Nie widać go i nie ma mieć skąd przekłamań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.