szybkicus Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja nie brałem GAP'a. Ubezpieczałem mojego X-a w grudniu'2017 - WARTA (pakiet Platinum). Przez 3 lata gwarantowana 100 % wartości z FV. 124 k - koszt 2 960 PLN / rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Przeniosłem,...tylko coś się pop...przeniesione poszły na początek...Chyba z racji tego ,że były wcześniej pisane,ale jest.Przeżyjemy jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja tez mialem w Warcie ale okazalo sie ze to tylko ubezpieczenie pelnej kwoty dla szkody z AC a nie z OC Gdybym mial szkode z OC to bym troche stracil Dlatego teraz rozwazam GAP'a a w PZU podobno 3,1 % za pelne chca + dodatkowe 1 850 na trzy lata za GAP - da sie przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 W koncu zajrzałem w papiery polis. Za 5 letni GAP fakrurowy od 104 tys. zaplacilem w 01/2015 3.156 zl. Dziala na kradzież i całkowitą zarowno z AC jak i OC sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dzis oferta od dealera na pakiet ubezpieczeniowy na rocznego Xa 3920 pln, Troche jesli nie sporo duzo Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Bardzo atrakcyjna oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W PZU podniesli skaldki na dealerskie z 3,1% na 3,3% Niestety to wzrost o min. 200zl na polisie Mnie wyszlo cos w ololicach 3 400 zl + GAP 1 850 zl od nowego (wyprzedaz rocznika 2017) X'a 1.6 dCi Tekna 4x4 w metaliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carp22 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Możecie napisac ile płaciliście mniej więcej za ubezpieczenie OC AC po roku i w jakim TU ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Sama kwota niewiele wniesie. Zalezy od ceny rynkowej i znizek i kodu pocztowego i wielu roznych parametrow. Ale moge napisac ze wynosila 1.85% od rynkowej po 1 roku za AC.OC.NW.ASS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Może nie do końca w temacie. Mam polisę OC/AC w PZU. Po 5 miesiącach obowiązywania umowy, przyszła mi chęć doubezpieczyć szyby. I kiszka. PZU odmówiło. Nie wiecie czy w jakiejś innej firmie ubezpieczeniowej można ubezpieczyć same szyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carp22 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Czy Gap to stala wartość % od wartości samochodu czy są różnice w firmach ? W salonie obliczyli mi 2950zl na 5 lat od wartości 115 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 07:19, carp22 napisał: Czy Gap to stala wartość % od wartości samochodu czy są różnice w firmach ? W salonie obliczyli mi 2950zl na 5 lat od wartości 115 tyś. są nieznaczne różnice i wynikają z zakresu. Najlepsze to GAP-faktura (doplacają do kwoty zakupu ponad wypłatę z polisy). Druga ważna rzecz, to czy obejmuje takze dopłatę do wypłaty zarowno z Twojego AC (kradzież lub całkowita) jak i OC sprawcy (całkowita). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi