Gość DANNY N14 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy ktos zna jakąś odpowiedź na ten problem; centralny zamek zamyka drzwi, siłowniki działają ale prawe drzwi się nie zamykają. Czytając poprzednie posty na ten temat, zastosowałem sie do porad, zdjałem osłonę drzwi no i "pobawiłem się" w regulacje - jednak bez efektu, nadal aby zamknąć drzwi musze docisnąć ręką zatrzask od środka lub zamknąć kluczykiem. Siłownik nie dociąga dosłownie milimetr lub dwa. Czy to za słaby siłownik czy coś jeszcze da się zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 mialem tak samo jak Ty wymienilem silowniki poobu stronach za 30zl i teraz gra w moim przypadku w jednym z silowników w przekładni ulamal sie zabek i niedociagalo a teraz juz po wymianie chodzi bosko pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DANNY N14 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Dzieki! A gdzie kupiles takie tanie silowniki?? Czyli pewnie czeka mnie to samo - bo nawet sądząc po Twoim opisie to auta mamy identyczne:) rocznik, silnik no i gaz - hehe. To juz zart! Dzieki za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DANNY N14 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Przepraszam a jeszcze pytanie do Ciebie? Czy otwieranie Ci wtedy dzialalo?? Bo u mnie otwiera juz normalnie, tylko nie zamyka tych jednych drzw. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 tak samo jak u Ciebie a kupiłem na allegro i tobie tez radze bo tam najszybciej i najtaniej a to tylko silownik przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DANNY N14 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Dzieki chlopaki! Juz szukam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świeżak Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 witam wydaje mi się że mam ten sam problem, tyle że mi nie działają prawe tylne i przednie tylko strasznie szumi jak otwieram i zamykam drzwi. tak jakby silnik pracował a drzwi nie zamykają się, aha i często na dołkach też centralny próbuje zamykać Może coś poradzicie czy to też ten siłownik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 chcecie to mogę sprzedać swój siłownik bo mam takowy jeszcze w drzwiach ale nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 na bank siedzi ci silownik miałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jesli w silowniku os suwu silownika bedzie inna niz os preta zamykania/otiwerania bedzie sie tak dzialo ze bedzie cos nie domykac.... czasem przy dokrecanmiu tapicerki silwmnok nagnie sie i nie ma linii i juz bedzie sie pierniczyl, ja robilem takie obudowy z plaskownikow na silowniki aby tapicerka ich nie przygniatala trzeba pokombinowac z umeijscowieniem silwonika oraz z sposbem zaczepu o pret zamka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi