jacekdh12 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Odświeżę temat, mam t30 2.2 di, od dwóch dni coś lekko huczy w aucie, zauważyłem dzisiaj że przy ruszaniu mimo że silnik zagłusza buczenie na dwójce tak samo huczy, jeśli się rozpedze coś tam pohukuje ale wrzucę na luz to jest cisza, sprzęgło wymieniałem rok temu więc łożysko oporowe napewno jest ok. Zastanawiam się czy to podpora wału może tak huczeć, czy droższe w naprawie łożysko w skrzyni biegów dwa lata temu wymieniany olej w dyfrze tylnym. Miał ktoś podobnie lub orientuje się co to może być. Mam nadzieję że nie skrzynia biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Wewnętrzne przeguby do sprawdzenia przód, przerabiałem to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekdh12 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dzięki, będę sprawdzał wewnętrzne przeguby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi