Dziadzia Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Cześć wszystkim, w zeszłym tygodniu odebrałem swojego nowego Juka Nismo i jak dzisiaj popatrzyłem pod maskę to w różnych dziwnych miejscach mam łączenia zrobione na taśmie izolacyjnej. Czy ktoś mógł by zrobić fotkę całej komory silnika? Nie ważne czy nismo czy nie, doloty i okablowanie myślę, że będą podobne Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr29 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 W Jukach to standard. We wszystkich modelach tak to wygląda, więc trzeba to zaakceptować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajus63 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Też tak mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadzia Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 A czy podeslecie fotkę? Np na msg Kudlarczyk Piotr zdjęcie z Patrolem. Bo przewody powietrzne plastikowe z izolacją mi się nie podobają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziuka Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 A tak to u mnie wyglądało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadzia Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 O dokładnie tak mam... Eh ok to w takim razie tak ma być. Masakra tyle kasy za kilometr taśmy izolacyjnej. Coraz gorzej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_I Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 w różnych dziwnych miejscach mam łączenia zrobione na taśmie izolacyjnej. Standard, TTTM. To jest FWD czy AWD? Jesli to drugie, to bym pomyślał o pomalowaniu sanek trzymających tylne zawieszenie i skrzynię rozdzielczą - to jest goły metal tryśnięty niedokładnie czarną farbą, po kilku miesiącach bedzie to w całości zardzewiałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadzia Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Standard, TTTM. To jest FWD czy AWD? Jesli to drugie, to bym pomyślał o pomalowaniu sanek trzymających tylne zawieszenie i skrzynię rozdzielczą - to jest goły metal tryśnięty niedokładnie czarną farbą, po kilku miesiącach bedzie to w całości zardzewiałe. AWD Xtronic - wiesz co póki co auto na gwarancji przez 3 lata, zastanawiam się jeszcze nad dokupieniem dłuższej gwarancji patrząc na to jak to wszystko jest wykonane... skończy się leasing i do żyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.