foorest1 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Cześć, Czy jest różnica między tymi maskami? Nie chcę naprawiać swojej bo jest raczej słaba i szukam innej, używanej. Stąd moje pytanie. Chyba że używka jest kompletnie bez sensu, to napiszcie ... Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Z zewnątrz nie różni się niczym. Wewnątrz inaczej, w dieslu masz kierownicę powietrza do intercoolera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkowal Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Jeśli chodzi o T30 to w katalogach maski maja rożne numery i nie są wymieniane jako zamienne. F5100EQ0MM - diesel F51008H3MM - benzyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
foorest1 Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 ok, Jeśli chodzi o T30 to w katalogach maski maja rożne numery i nie są wymieniane jako zamienne. F5100EQ0MM - diesel F51008H3MM - benzyna Źle zadałem pytanie, Czy mogę kupić maskę od benzyny i przezbroić ją do Diesla? Czy otwory do mocowania dolotu powietrza intercoolera będą się zgadzały? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Patrząc na ceny i dostępność kolorów to nie widzę sensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foorest1 Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 Mam w pobliżu maskęw świetnej kondycji (niestety od BP) i dla tego pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek3 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Maski są takie same,podejście do intercoolera mozna przełozyć od starej maski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkowal Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Maski są takie same,podejście do intercoolera mozna przełozyć od starej maski. Numery katalogowe mówią co innego, ale może faktycznie tak jest. Kolego foorest jeśli zaryzykujesz przekładanie to proszę podziel się informacją co z tego wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foorest1 Posted March 29, 2018 Author Share Posted March 29, 2018 Cześć, Skończyło sie na masce od diesla, więc nie mam pewności co do możliwości podmiany dolotu. Jak ktoś bedzie podobnie kombinował to niech napisze jaki jest tego efekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.