Gość picia277 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 mam na oku wlasnie sunnego 1.4 (87km) z 95 - jestem na etapie oglądania. I mam pytanie dla kolegów ktorzy maja ten/podobny rocznik: czy zaczyna się Wam korozja na dachu tuz przy przednie szybie ? bo sie zastanwiam czy ona nie mial dachu robioneg jakos :/ chyba ze to normalne A moje drugie pytanie to czy macie moze pomysl co jest przyczyną że nie działa obrotomierz? (czasem działa-tak wskazówka dziwnie podskoczy ) i czy drogie to jest w naprawie? chyba na razie nie mam więcej pytan pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Mój obrotomierz też tak ma Na początku (zawsze po odpaleniu) wskazuje niepoprawnie, wskazówka skacze przez 5-10 minut, ale później wszsytko wraca do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja mam Sunnego składaka z '95 i korozji w ogóle nigdzie w widocznym miejscu nie ma. Gdzieś tam przy bagażniku na dole coś jest, ale trzeba szukać. Obrotomierz mi działa normalnie, więc Ci nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axel_a Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Jestem posiadaczem Suunego 1.4 '95 rok i korozji brak, tylko przy bagażniku sic sie pomału przebija, a obrotomierz lubi mi skkac i pokazywać co chce , ale później po paru kilometrach sie stabilizuje i pokazuje ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Tam gdzie piszesz u mnie korozji nie ma ale za to jest gdzie indziej i to w każdym sunny. Opisałem to tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 jak montowalem zegary z obrotomierzem do swojego to tez czasem dzialaly a czasem nie wina okazalo sie slabe polaczenie kostki (pinu wlasciwie) z zegarami. po poprawnym zmontowaniu problem nie wystapil. pozdrawiam slawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość picia277 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi . Co do tej rdzy to mnie trochę przestraszyliście (szczególnie nowikg ) ale myślę że pogadam ze znajomym blacharzem, żeby looknął na to okiem, czy to groźne czy nie i za ile się to da "zrobić" . Mam jeszcze jedno pytanko: wiecie może jak rzszyfrować numer nadwozia? zapisałem go sobie ale nigdzie w interencie nie znalazłem opisu, któa literka i cyferka co oznacza. W moim przypadku ten numer to JN1BCAN14U0504494. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prosze bardzo: http://www.club-nissan.ru/cars/vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość picia277 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dzięki wielkie!! Super jest ta stronka - wszystko pokazuje! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.