JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jaracie się niepotrzebnie...cy jest gdzieś opisana jakakolwiek awaria silnika 1.6? Nigdzie.Gdyby przyszło rozkminiać silnik 1.2 to znalazło by sie wiele znaków zapytania Myślę że TTTM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejk52 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zamknij maskę i wsiadaj do samochodu.Silnik 1. 6 digt nie ma dobrej kultury pracy, to nie Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 1.6 digt nie ma dobrej kultury pracy??? To są chyba Twoje subiektywne odczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Ja tam mam 50 kkm prawie.Co rano słucham jak mi przez pierwsze pół minuty silnik dzwoni jak rozregulowane zawory.Potem cyk i cisza.Tttm.Na razie jeżdżę.Obecnie auto zaczęło parkować w 15 st C.Pewnie odgłos zanika naturalnie wraz z temperaturą otoczenia. Ps.Wg mnie 1.6 równo cyka.Są gorsze silniki ci do gorszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEJO1978 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Pewnie o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlamas Opublikowano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 6 godzin temu, BEJO1978 napisał: Pewnie o to chodzi... Dokładnie tak, u mnie to samo od nowości (6 lat, 75 kkm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 1.6 dig Xtrail 2015, przebieg 74.000 Uruchomienie na zimnym w temp. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEJO1978 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Identycznie, jakbym swojego odpalał. Myślałem, że rozrząd do wymiany... ale spokojny już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi