Arcanius Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 nie wnikam bo się nie znam tak zrobili i co poradzić / więc jak się to ma do tego filtra co pokazałeś ? mam kupić dwa ? czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 kupujesz jeden, tylko nie wiem teraz czy węża starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 dino ...:) nie możemy zrobić bez komplikacji ? jak jest tylko na lepszych częściach ?chodzi o wymiane nie przerabianie instalacji gazowej listwe już niejakie pojęcie mam jaką kupić ...na temat filtrów zdąże jeszcze poczytać bo te maja niecały 1k km przejechane więc świeże są. Podziekował za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 możesz zostawić tylko dziwi mnie to coś co zobaczyłem a jak będziesz chciał przerabiać wtedy zainwestuj w lepszy filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Jeszcze jedno pytanie ,,,czy przy wymianie listwy na barracude https://phjacus.pl/Y77-BARRACUDA-4-cyl-szyna-listwa-p2390.html coś jeszcze muszę dokupić /jakis czujnik czy cos / czy wystarczy , że to kupię i pojade do gazowwnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 wystarczy, resztę będzie miał gazmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 A możesz zdradzić ile /mniej -więcej/ może kosztować taka wymiana , przy założeniu , że ja dostarczam część :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 to zależy od gazmena, jak chcesz znać max cenę zadzwoń do Jastkowa koło Lublina i od tego już chyba wszystko będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 mi klepnieto max 150 zł ...nie mam zielonego pojecia czy to duzo czy mało :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 spoko, dobra cena ze strojeniem?? bo zmieniasz wtryski na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak ze strojeniem . na phjacus polecają ten zakład i juz u nich bywałem Na marginesie dodam iż zjedziłem troszke Polske w urlop tankował na różnych stachjach i był spokój,,, zajechałem do domu zatankowałem na orlenie i po 5 km wywalił błąd P0300 rodzaj czy jakość gazu może mieć wpływ na to że ten błąd wyskakuje ? Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Arcanius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Listwa wymieniona , koszt 100 zł Problem z błędem pozostał ,,, więc po wykluczeniu świec , /nowe/ cewki /zmieniłem z cylindra 1 na 4 a bład nadal na 1 wyskakuje/ , wymianie listwy gazowej pozostaje mi regulacja zaworów Bardzo fajna sprawa jakos robota ok 800zł będzie kosztować , mam nadzieję że uszczelki pod głowicę nie będzie trzeba wymieniać ....Co sądzicie o cenie ? i czy powinienem wyczyścić od razu przepustnice ? tylko nie wiem co oznacza ta adaptacja i czy to jakoś poważnie podniesie koszt ? Objawów prawie nie ma , lekki klekocik /który słychać tylko po otwarciu maski/ oraz gubi obroty na zimnym silniku i tylko na jałowym biegu Pozdr. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Arcanius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcanius Opublikowano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 autko odebrane , 8 wydechowych i dwa ssące do regeneracji, koszt robocizna 800 + 200 szlifowanie, dodatkowo uszczelka pod pokrywa wymieniona ...autko odzyskało wigor i błędy znikły , obroty - zero wachnięć Przy jeździe na gaz koszt regulacji zaworów zwróci sie po niecałym roku więc jest luz . Jeśli ktoś będzie potrzebował dobrego speca od aut japońskich polecam tego z Otwocka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi