wostok Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Mam po 7-8 barów na cylindrach. Mechanik zalecił wymianę silnika. Silnik znaleźć jeszcze w aucie a nie słupek na magazynie bez możliwości sprawdzenia kompresji równy zeru. Jak wy sobie z tym poradziliście nie pakując sie w koszty przekraczające wartość auta. Edytowane 28 Czerwca 2018 przez wostok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 jaki powód takiego ciśnienia?? głowica czy pierścienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Prawdopodobnie pierścienie bo głowicy nie sciagał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ale sprawdzał ciśnienie?? i robił próbę olejową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Cisnienie mierzyl ale bez proby olejowejWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 to szkoda, bo próba olejowa powie co jest walnięte, ale tak czy tak to trzeba czapkę zwalać osobiście bym robił silnik, bo nei wiadomo co kupisz, tylko ja za robociznę nei płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 jak wyremontujesz pewnie u ciebie juz się nie zepsuje kupując używkę może się zepsuć po wymianie oleju koszt remontu i wymiany pewnie podobny tylko mechanik leń może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazykill Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 moze nie leń ale jak pytalem o ten silnik i remont glowicy to nie bylo komu robic ,wszyscy mowili nie ma sprawy ale zadzwon za 2 godz i po 2 godzinach ,,,,brak czasu....moze za 2 tyg.....nie mam jak zblokowac walka bo lancuch.....nie robilem tego ....itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Kwetia oplacalnosci mnie meczy bo wydac teraz 5000 na szlify. (Rozmawialem z zakladem). Wyciagniecie i wlozenie i zlozenie silnika (tego nie wiem) a wartosc auta mysle ze gdzies 7000 to wole jednak sprzedac jako uszkodzone. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 pewnie że lepiej sprzedać niż naprawiać. Nie pchaj się w takie drogie naprawy ! kup auto z uk i przełóż to co trzeba i resztę sprzedaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja już włożyłem właśnie w niego nowe zawieszenie , hamulce, amortyzatory, xenony i nowiuśki wydech. I Stoi. Może znajdzie się chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi