dumik Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Auto murano z51 3,5 instalacja stag300 isa2 , reduktor R19 Reduktor KME Gold 300KM , wtryski hana niebieski .... pytanie - jak ustawić labmde w ustawieniach , 2 pytanie - od reduktora do filtra i dalej do wtrysków idą dwa węzy - czy maja być jednej długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 4 minuty temu, dumik napisał: jak ustawić labmde w ustawieniach jak podłączona to będzie wskazywać 4 minuty temu, dumik napisał: od reduktora do filtra i dalej do wtrysków idą dwa węzy - czy maja być jednej długości? niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 podłączona jest , tylko nie wiem co w ustawieniach zaznaczyc? UEGO , UBOGA ...... Zauważyłem (miałem staga wtryski , dałem teraz hane ) ze na 3 cylindrach (tam gdzie krótszy waz od reduktora ) jest mniej MS wtrysk gazu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 a jak masz podłączoną? bo tam chyba jest szerokopasmówka i lepiej to odłączyć aby się nic nie tarabaniło 24 minuty temu, dumik napisał: Zauważyłem (miałem staga wtryski , dałem teraz hane ) ze na 3 cylindrach (tam gdzie krótszy waz od reduktora ) jest mniej MS wtrysk gazu .... odepnij sondy od STAG-a i zobacz co będzie, znaczenie mają długości wtrysk-kolektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 aa i wyłącz IS-ę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 31 minut temu, DINO napisał: a jak masz podłączoną? bo tam chyba jest szerokopasmówka i lepiej to odłączyć aby się nic nie tarabaniło odepnij sondy od STAG-a i zobacz co będzie, znaczenie mają długości wtrysk-kolektor wtrysk -kolektor zrobiłem długości jednakowe co do mm))) Mówiłem kiedyś, skoda ze jesteś tak daleko..... brakuje takich ludzi na Podkarpaciu.... Ok! będę próbował dalej.... bo po ostatniej wizycie u gazownika < nawet mapy benzyny nie zebrał ( na żółto świeciła)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.