Gość lolek1021 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam, Mam zamiar wymienić zawiasy drzwi w mojej mikrze. Będę musiał pewnie zdjąć drzwi i stąd moje pytanie: gdzie można odłączyć kabelki od głośników? czy złączka jest gdzieś w drzwiach czy w innym miejscu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 pewnie przy samym głosniku;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matysssss Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 no albo przy glosniku albo przy radyjku w sumie to nie wiem jak to jest w standardzie bo ja niestety nie mam bo sam sobie kostke poskladalem Lolek1021 ---> kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Z rysunków, opisów i zdjęć(*) wynika, że powinna być w drzwiach, ale sam ich nigdy nie rozbierałem... ______ (*) - T. Poźniak, Nissan Micra, WKŁ 1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam,Mam zamiar wymienić zawiasy drzwi w mojej mikrze. Będę musiał pewnie zdjąć drzwi i stąd moje pytanie: gdzie można odłączyć kabelki od głośników? czy złączka jest gdzieś w drzwiach czy w innym miejscu? Pozdrawiam Jest w drzwiach zaraz przy głośniku, jeżeli nie mam jakichś zwidów to jest też zaraz po wejściu do kabiny - ale tego pewien nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ...tak jest napewno przy głosniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 100% przy głośniku. Wiem bo rozbieralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 I tutaj moge ci zagwarantować ze przy glosniku jest wtyczka glośnikowa ale przy drzwiach wewnątrz slupka pod gumową przelotka jest wtyczka.Najlepiej dostać się tam od wnetrza samochodu-wystarczy zdjąć plastikową maskownice na progu i slupku pod deska rozdzielczą i wyciagnąć gombke z otworu a nastepnie wygrzebać kable wraz z wtyczką i rozpiąć-pozatym aby odkrecic zawiasy i nie narobić sobie szkud i zeby potem latwo wyregulować drzwi należy ściągnąć wewnętrzne nadkola przednie tak abyś mial dojście do śrub Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.