JACKAUTECZKO Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam wszystkich serdecznie. Jestem krótkiego czasu posiadaczem Murano Z 51. I jak to u mnie bywa próbuję jeszcze coś pozmieniać. Zająłem się wymianą żarowek na paneliki LED w podsufitce .Efekt fajny wypróbowany z poprzedniego Xtrail i H i40 . Dziś mam wolne to zajmuję się innymi wynalazkami z dodatkowego oświetlenia wnętrza stworzonego prze zemnie, ale po drodze wymienie parężarowek. o efekcie się pochwalę , może wywoła to falę uśmiechów na twarzy albo krytyki. Ale może być fajnie. Podsyłam link jak wyglądają te panele , są fajne jest jasno , jest inaczej .... Pozdrawiam wszyskich Uwagi i sugestje mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Trochę nakombinowałeś bo w tej chwili w dobrym sklepie LEDowym znajdziesz żarówki z dużą mocą, które pasują w miejsce oryginalnych beż żadnych przeróbek. Koszt ok 12zł/szt Ale wielki + za chęci bo widzę że w murańcach niewiele osób próbuje upiększyć oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKAUTECZKO Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witaj Miło mi tym bardziej jak napisałem sugestje i krytyka mile widziane. Nie ma wiele kombinacji bo ten panelik ma uniwersalne końcówki i montaż jest tak samo prosty jak zwyklej żarówki. A efekt jest lepszy. Uwierz mi na slowo. A są trwalsze i nie mrugają po pewnym czasie. Cena... . Ja placę za 4 szt - 4,99 Eur i świecą super . Ja lubę jak jest jasno. Jestem w trakcie montażu dodatkowego oświetlenia. Montaż rownie prosty za malą kasę i jest inaczej jak w innych autach. Zaznaczę że nie oślepia w nocy a wręcz przeciwnie , wzrok się nie meczy . W wolnej chwili popatrz Dla chętnych w wolnej chwili nakręcę montaż krok po kroku. Pozdrawiam Ps To pierwszy etap. Ale brakuje mi oświetlenia w samym bagażniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKAUTECZKO Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witajcie No i ciąg dalszy. Na prośbę jednego z kolegów nagrałem filmik w jaki sposób się podłączyć przy instalacji światłowodów do oświetlenia wnętrza Miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.