sq9mcs Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Od VNT idą trzy węże: jeden do regulatora łopatek turbiny drugi do rury od filtra powietrza trzeci do vaccu pompy Ja też u siebie podejrzewam ten sam problem. Niestety zaobserwowałem że węże się przecierają, w szczególności na uchwytach przechodzących pod plastikową pokrywą silnika. Jednym słowem dziękujemy ci za info. To bardzo ważna wskazówka w poszukiwaniu cichego sprawcy. Edytowane 1 Października 2018 przez sq9mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmichalak1 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 10 minut temu, sq9mcs napisał: Od VNT idą trzy węże: jeden do regulatora łopatek turbiny drugi do rury od filtra powietrza trzeci do vaccu pompy Ja też u siebie podejrzewam ten sam problem. Niestety zaobserwowałem że węże się przecierają, w szczególności na uchwytach przechodzących pod plastikową pokrywą silnika. Jednym słowem dziękujemy ci za info. To bardzo ważna wskazówka w poszukiwaniu cichego sprawcy. Witam, Dokładnie, powód przecierania się to plastikowa osłona - dobrym rozwiązaniem jest dłuższy wężyk puszczony poniżej zasięgu osłony. P.S. Nie ma co dziękować przecież piszemy tu swoje obserwacje i spostrzeżenia, aby sobie wzajemnie pomagać. Pozdrawiam Wszytskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Tak nawiasem. Jakiej średnicy wężyk kupowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmichalak1 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wziąłem stary na wzór i w sklepie TEMA dobrali mi taki sam - nie mierzyłem tego, ani sprzedający mi nie podawali. Mogę zmierzyc średnicę zew, jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi