dgi Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Wczoraj powyklejałem sobie w moim X-ksie przedni schowek (przed fotelem pasażera), zamykany schowek w środkowej konsoli i półeczkę na środkowej konsoli. W końcu nie grzechocze. Happy Link do naklejki: https://allegro.pl/filc-czarny-miekki-samoprzylepny-450gr-mocny-klej-i6832863174.html PS Zdjęcia dużego schowka zapomniałem zrobić. Edytowane 17 Lipca 2018 przez dgi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 to miejsce na piloty rewelka, idealne na nokię 3310 świetny pomysł, też sobie takie zrobię, a co BTW, jak nie w uchwycie na telefon, macie jakieś miejsce gdzie go kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgi Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ja kładę w miejscu na kubek jak gdzieś wyskakuję na szybko. W dalszą trasę zapinam w uchwyt na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilde Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Chyba producent naszych nysek podzielił klientów pod tym względem na tych którzy lubią 4x4 i tych którzy lubią telefony hehe... Bo albo w tunelu masz pokrętło od napędów, albo rewelacyjną kieszonkę na swojego smartfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W tunelu w sensie w podłokietniku? Nie mam 4x4 i mam tam taki mikro kubeczek na złotówki, obok 2 klimatyzowanych zagłębień na napoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, michalb napisał: W tunelu w sensie w podłokietniku? Nie mam 4x4 i mam tam taki mikro kubeczek na złotówki, obok 2 klimatyzowanych zagłębień na napoje. W tym miejscu jest pokretlo 4x4 i wtedy brak miejsca na telefon. Ja akurat lubie telefony . Ale tam akurat mam pęk kluczykow do roweru, szafki takie tam rozne. Telefon przyklejam do gekona ktory to przyklejam na nawiewie srodkowym kierowcy. W ten sposob mam chlodzenie telefonu ktory sie mocno grzeje gdy korzystam z nawi. Wyprowadzilem tam kabelek tez usb. Edytowane 18 Lipca 2018 przez JackSet Fotos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 To tutaj zamiast tego pokrętła mam mini kubeczek na złotówki. jedyne miejsce gdzie telefon się zmieści, to miejsce na kubki w pionie, albo jak wyciągnę przegrodę to w poziomie. Irytuje mnie to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 W sobote wykleilem bagaznik matą wygłuszającą Boll Flex. Od progu (po zdjeciu plastkowej oslony) do grodzi przy tylnej kanapie. Poszlo 1.5 m2. (koszt 86 zł + 2 piwa) Po urlopie wykleje jeszcze nadkola i moze podloge pod kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukka Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 I jak oceniasz efekt? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 7 godzin temu, Yukka napisał: I jak oceniasz efekt? Warto? Warto. Mnie chodzilo głównie o odglosy tylnego zawieszenia na nierownosciach i zdecydowanie jest lepiej. Jak dołozę na nadkolach i podloge z tylu to mysle ze bedzie zdecydowanie ciszej (dzwiek od opon). Odglos silnika mi nie przeszkadza i rzadko jezdze autostradami wiec pozostale "szumy" nie przeszkadzają mi. I zauwazylem ze na kostce jest zdecydowanie mniejszy rezonans w tylnej czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi