Gość tomec7 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 POMOCY!!!Moze ktos z Was wie jaki symbol maja żarówki do podsiwetlenia konsoli nawiewiu i przyciskow ogrzewania tylnej szybyNISSAN PRIMERA P10 ROK 96...Bo w moim cudownym miescie "Płocku" to nawet podobnych nie maja cholera.Tutaj afere latwo rozkrecic gorzej z glupia żarowka.Prosze o pomoc please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dewiant23 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 na 99% będą takie same jak w P11, więc w5w 1,2W 12V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomec7 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Jak to sa te zarowki opisane na tej stronce http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...2651973cd97138d na pierwszym zdjeciu to cholera ja mam inne.Bo ja mam bez tego koncowego cokolika.One sa cale walcowe z wasami takie jedne male cholerniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomec7 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Znalazlem podobne na Allegro o srednicy 3mm 12V ale sa 6W i nie wiem czy mi wytrzymaja i czy co tydzien nie beda sie przepalaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 gdzies tu w okolicy byl juz na ten temat post - te z wloskami sluza do podwietlania takze wielu przyciskow (wtym awaryjnych i od klimy i obiegu zamknietego) ale napewno nie podswietlaja rehulacji nawiewow tam sa jak wyzej w5w ale napewno mocniejsze niz 1,2W - ja takie kupilem sa do wywalenia bo w dzien ich prawie nie widac, wiec daj mocniejsze, ale nie 6W bo spalisz caly plastik wokolo - max chyba 2,3W ale i cos kolo 1,8 tez wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 takie bardzo malutkie żaróweczki kupisz w sklepie elektronicznym. Są one we wszystkich przełącznikach. Głupi wynalazek bo nic innego nie pasuje. Ja gdzie mogłem to diody powkładałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wystarczy na takim Allegro wpisać T3 i wszystko będzie jasne. T3 to jest oznaczenie tych drobinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ja zrobiłem wsio na diodach i świeci jak złoto ..pozatym żaróweczki niestety zdychaja ... fak faktem że sie trzzeba troszkę namęczyć śą plastiki do rozprowadznia światła od żarówki i tam sie wierci otworki i wprawia 5mm diody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.