Loxeal Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Proszę o wpisy kolegów którzy używają jeszcze Nissana Sereny. Do czego używacie Serenek.? Ilu Was jest ? Czy używacie Sereny na co dzień, czy może stoi pod domem na ulicy i rdzewieje tak jak 30 lat temu Stały na ulicach porzucone Syreny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Właśnie wróciłem Serenką od mamy. Jest jednym moim samochodem. Większość jeżdżę sam :-). Czasem coś wiozę, ostatnio trochę makulatury, bywało: sprzęt nagłośnieniowy. Na wrzesień jestem umówiony zrobić Serence porządną konserwację, z piaskowaniem i malowaniem. Na razie nie mam zamiaru jej zmieniać na nic innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzieba Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur83 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witam.Mam moją Sernkę od 3 miesięcy i używam jej do wszystkiego.Dosłownie.A najbardziej lubię wypady parodniowe.Jescze go do końca nie przerobiłem,a jak będzie gotowy to zrobię zdjęcia.Brakuje parę części z serji Minicamper.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ktoś jeszcze czynny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djembe Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Spóźniony bo zapracowany ale jaja ja używam serenki do naprawy, non stop coś się psuje, 3 razy most wymieniałem(każdy jeden wyje:(), remont silnika za mną, wspomagania(4 pompy każda wyje), 3 lata temu blacharka i konserwacja a rudy chrupie nadal i wiele, wiele innych od 3 czy 4 lat z tym gnojkiem walczę i mam już dość(za pieniądze które wsadziłem bym na ten moment 4 czy pięć takich nissanów kupił)ale cholera wygodnie mi się tym jeździ, dzieciaki zadowolone, wozi sprzęt na pokazy ogniowe i odtwórstwo historyczne i jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.