rmffm12 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Zainteresował mnie ten temat bo mam podobny problem, też chcę podpiąć oryginalny mikrofon nissana do radia 2 din. Rozumiem że interesują mnie piny 7,8,9. Piny 7,8 wpinam na wejście mikrofonu w radiu przy odpowiedniej polaryzacji ( 8 minus) A PIN 9 podlaczam do plusa zasilania po stacyjce. Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Nie.!! na mikrofon idzie chyba ! 5V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jest to pewne że zasilanie jest 5V, sprawdzał to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tu jest rozpiska do NC ,a mikrofony chyba były jednakowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 13 minut temu, MisilYE napisał: Tu jest rozpiska do NC ,a mikrofony chyba były jednakowe . Jest szansa na zdjęcie w lepszej rozdzielczości na którym coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Wychodzi że 5V, czy wyrobi prądowo zasilanie 5V z portu USB, czy trzeba wstawić układ 7805? Edytowane 16 Lutego 2021 przez rmffm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tego to ja już Ci nie powiem spytaj fachowców od audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Z USB to 20 takich mikrofonów zasilisz i jeszcze będzie zapas. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Robert_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jak się ociepli to w sobotę spróbuje to wystartować i dam znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmffm12 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Niestety na standardowym mikrofonu w był szum ale wykorzystałem mikrofon z zestawu od chińczyka i działa wspaniale. Kupiłem mikrofon z tym zestawem kabli:https://a.aliexpress.com/_uGTNQH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi