Gość sebek_poz Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam,,,,,mam wersję SLX....i ostatnio było strasznie zimno a po chwili po włączonym nawiewie i ogrzewaniu tylnej szyby i lusterek...fotele były dziwnie ciepłe...czy to możliwe..proszę o opinie....Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 kurde niewiem, ale u mnie tak nie ma :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam,,,,,mam wersję SLX....i ostatnio było strasznie zimno a po chwili po włączonym nawiewie i ogrzewaniu tylnej szyby i lusterek...fotele były dziwnie ciepłe...czy to możliwe..proszę o opinie....Pozdro yyyyy a ja myślałem że żadne wersje nie miały podgrzewania fotela :shock: , noo chyba że jakieś P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 ostatnio w lidlu widzialem takie fajne maty z masazem i podgrzewaniem oczywiscie zasilanie z gniazda zapalniczki. 80zl :-) ale jakos sobie darowalem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Wg. mnie mało prawdopodobne żebyś miał podgrzewane fotele. Jeździłem kiedyś Infiniti G20, czyli odpowiednikiem primerki P10 (w zasadzie autko różni się od primerki nazwą i standardem wyposażenia), i w tym autku były podgrzewane fotele, ale sterowanie było miedzy fotelami. Raczej watpie żeby było zespolone starownie ogrzewania foteli i tylnej szyby. :wink: Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebek_poz Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kontynując pod welurem jest taka jakaś dziwna mata..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Całkiem możliwe. Ostatnio siedziałem w p10 SLX 1.6 93r. (niewykluczone że GA16DS). Były podgrzewane fotele mimo tego, że auto nawet obrotomierza nie miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dewiant23 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 chyba mozna latwo sprawdzic czy fotele są podgrzewane zaglądając pod siedzenie i jak idą jakies kable to pewnie tak (no chyba ze regulacja foteli jest elektryczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 zawsze to moze byc jakas reczna modyfikacja, w koncu chyba samochodu nie masz z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomekk/jn1ecan Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 U mnie podgrzewane fotele są. Aby sprawdzić, czy masz takie wyposażenie, to wpisz nr VIN swojej p10 tutajhttp://www.club-nissan.ru/cars/models/Nissan_Sunny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 W wersji GT chyba nie bylo przewidzianych podgrzewanych foteli a mam u siebie wyprowadzona instalacje pod takie fotele, wiec sama instalacja to chyba standart we wszystkich primerkach. Z samymi podgrzewanymi fotelami jest nieco skomplikowana sprawa - w ksiazeczce z wersji (francuskiej? , belgijskiej?) P10 wystepuje opcja podgrzewanych foteli a przyciski od ich wlaczania znajduja sie pod popielniczka , opisane jako "commutateur du siege chauffant" ( jesli ktos wie prosze o przetlumaczenie). Opcji takiej niestety nie ma w ksiazeczce w jezyku angielskim- nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 w niemieckiej instrukcji tez jest, myslalem ze to jakas regulacja fotela :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Często wersje skandynawskie miały podgrzewane fotele, (a zdarzały się i wycieraczki reflektorów - widziałem gdzieś nawet micrę K10 w takiej wersji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Kiedys jak odkurzalem pod fotelem pasazera,zauwazylem odlaczona kostke z wiazka przewodow.Byla doprowdzona do siedzenia ale nigdy sie nad tym nie zastanawialem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość holy Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 podgrzewane fotele przyczyną impotencji )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam,,,,,mam wersję SLX....i ostatnio było strasznie zimno a po chwili po włączonym nawiewie i ogrzewaniu tylnej szyby i lusterek...fotele były dziwnie ciepłe...czy to możliwe..proszę o opinie....Pozdro yyyyy a ja myślałem że żadne wersje nie miały podgrzewania fotela :shock: , noo chyba że jakieś P12 Źle myślałeś ja mam p11-144 i są tam ogrzewane fotele przy tapicerce w szmacie. Kazda bogata wersja ma m.in. spryskiwacze reflektorów, alarm NATS i ogrzewane fotele. Dwustopniowe włączniki znajdują się pomiędzy fotelami, obok regulacji pochylenia świateł i wyłącznika czujnków wewnętrznych alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOSIU Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 U mnie niestety brak podgrzewania a moja wersja SLX jest chyba tylko z nazwy Pozdr. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 slx w p10 nierówne slx w p11 i p11-120. Nie mówiąc juz o calkiem innym wyposażeniu poszczególnych wersji p11-144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOSIU Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 i owszem, zdaję sobie z tego sprawę ale zawsze fajniej jest mieć chociaz namiastkę "luksusu" NArka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaskal Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 hm...a u mnie jak sie patrzy na tyl fotela to wyraznie widac takie zarysy jakby jakiejs wezownicy i tez o tym myslalem jak to jest;/ w niedlugim czasie mam zamiar zdjac poszycie z fotela i wtedy sie okaze co i jak wtedy napisze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość camus Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 raczej nie ma podgrzewania w SLX bo niedawno rozbierałem całe siedzenie kierwocy i nic nie znalazłem ale moze to tylko w mojej wersji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 SLX nie oznacza od razu full wypasu. Mojej nic nie brakuje oprócz: klimy, ABS-u, grzałek pod d*pą i wycieraczek na oczkach . Chciałbym jeszcze ESP, asystenta parkowania, navi firmowej (chociaż mam Garmina) i bocznych czujników przy zmianie pasa ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Podgrzewane fotele występowały w P10, obok lewarka zmiany biegów po jednej i po drugiej stronie były montowane włączniki do nich, jeżeli ich nie ma, to nie ma też podgrzewanych foteli. hm...a u mnie jak sie patrzy na tyl fotela to wyraznie widac takie zarysy jakby jakiejs wezownicy i tez o tym myslalem jak to jest;/ w niedlugim czasie mam zamiar zdjac poszycie z fotela i wtedy sie okaze co i jak wtedy napisze pozdro Też tak mam i to chyba się jakieś druty (sprężyny) odbiły, na pewno nie grzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopel Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ja mam P10 chyba w wersi skandynawskiej i mam podgrzewane fotele przelaczniki sa przy lewarku zniany biegow, ale niestety nie mam podgrzewanych lusterek, i tylko wspomnienie po wycieraczkach lamp przednich. moze miales tam jakas przerubke i ktos sobie zamontowal cos takiego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fck Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Raf4rb dobrze mowi, wlaczniki sa po obu stronach przy popielniczce na tunelu srodkowym i nawet sa podswietlane,wiem bo kolega mial primerke gt i mial taki bajer. Jak niemacie tego to niemacie podgrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi