Masakra Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 HIHI a ja Potwierde zdanie kolegów bo posiadam PRIMERKE P10 z 93 2.0 SLX wersja skandynawska pieknie podgrzewane foteliki- cieplutko w pupe :> oraz wycieraczki na reflektorach szkoda ze mialem malutka stłuczke i skad ja wyczasne teraz takie ale za to auto nie posiada systemu ABS wiec ile aut tyle odmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 HIHI a ja Potwierde zdanie kolegów bo posiadam PRIMERKE P10 z 93 2.0 SLX wersja skandynawska pieknie podgrzewane foteliki- cieplutko w pupe :> oraz wycieraczki na reflektorach szkoda ze mialem malutka stłuczke i skad ja wyczasne teraz takie ale za to auto nie posiada systemu ABS wiec ile aut tyle odmian Dokładnie! A czy jeśli masz sedana to masz wycieraczkę na tylnej szybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie mam wycieraczki choć by sie przydała to psuła by wygląd autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterG Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 W dniu 19.11.2007 o 15:51, qwinto napisał: Dokładnie! A czy jeśli masz sedana to masz wycieraczkę na tylnej szybie? qwinto! ta wycieraczka szyby tylnej tylko w P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi