rademenez Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Miesiąc temu wymieniłem lewy wew. przegub i drgania ustały ale dzisiaj po przejechaniu może 1,5 kkm przegub się rozsypał.Nie wiem dlaczego ,czy taki badziew kupiłem za 160 zeta czy był jakiś felerny.Macie jakieś sprawdzone marki ,jakiej firmy kupić przegub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 53 minuty temu, rademenez napisał: Miesiąc temu wymieniłem lewy wew. przegub i drgania ustały ale dzisiaj po przejechaniu może 1,5 kkm przegub się rozsypał.Nie wiem dlaczego ,czy taki badziew kupiłem za 160 zeta czy był jakiś felerny.Macie jakieś sprawdzone marki ,jakiej firmy kupić przegub? A guma ochronna jest cała? Zawsze moze być tez wada materiałowa,ale co by nie było powinienes złozyc reklamację u sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Tak guma jest cała.Kupowałem na alle.... ,nie bede reklamował bo trzeba odsylać ani pudełka nie zostawiłem ,paragon też pewnie gdzieś przepadł.Zamówiłem dzisiaj w miejscowym sklepie ,jutro wymienię i zobaczymy ile pojeżdże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Zobacz czy półoś nie ma bicia. Może ona go załatwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Przegub wymieniony,wysypały się igiełki w jednym z lożysk i mieliło je w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jeżdżę na Pascalu i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi