RoboolLFC Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam, podzielę się kolejną usterką w moim samochodzie, ty razem drobną co prawda ale ciekawe było podejście serwisu do tego problemu. Mianowicie od tygodnia zaczął mi charczeć głośnik w drzwiach od kierowcy, basy ustawione na zero i nigdy nie słuchałem głośno na maxa muzyki. Podjechałem na serwis zgłosić usterkę i Pani z serwisu kolejna już bo co chwilę pracuje ktoś inny otwiera drzwi włącza radio i głośnik charczy, że się nie da słuchać niczego mówi do mnie, że mam duże basy ustawione - przypominam basy na zero, po chwili słuchania stwierdza Pana radio jest przystosowane pod mocniejsze głośniki. Ręce mi opadły po prostu, ludzie czy wy też macie doczynienia z debilami na serwisach czy tylko ja mam ten problem bo to przechodzi ludzkie pojęcie kto zatrudnia tych specjalistów. Pozdrawiam wszystkich jak ktoś będzie miał problem z głośnikami w aucie na gwarancji to już wam mówię macie za duże basy ustawione i wasze radia są przystosowane do mocniejszych głośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Ale w koncu naprawili usterke? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Zapytałem Panią o czym ona rozmawia i,że nie ma o czym rozmawiać bo głośnik jest do wymiany ewidentnie. Rozebrali bok drzwi porobili zdjęcia i wysłali raport do gwaranta, mam czekać na odpowiedz bo głośnik trzeba zamówić bo nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 A jak na zdjęciu uchwycili że haraczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Też mnie to zastanawia, takie dostałem informacje z serwisu co zostało zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Telefon z serwisu, głośnik już mają w piątek wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 też miałem problem z charczącym głośnikiem (po stronie pasażera z tyłu) i bez ceregieli wymienili głośnik na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 wymienili mi ten głośnik w końcu ale po kłótni, że to jednak nie bassy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.