pherman Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Witajcie kupiłem na aliexpress takie oto radio do Qashqai J10 https://s.click.aliexpress.com/e/YvC9g3I Mam gorąco prośbę o info jak je podłączyć, chciałbym założyć również separator antenowy, wzmacniacz. Czy potrzebuje do tego jakaś przejściówkę DIN, ISO???? Ktoś zakładał możecie polecić jakieś z allegro ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 W dniu 22.09.2018 o 18:13, pherman napisał: Witajcie kupiłem na aliexpress takie oto radio do Qashqai J10 https://s.click.aliexpress.com/e/YvC9g3I Mam gorąco prośbę o info jak je podłączyć, chciałbym założyć również separator antenowy, wzmacniacz. Czy potrzebuje do tego jakaś przejściówkę DIN, ISO???? Ktoś zakładał możecie polecić jakieś z allegro ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Razem z radiem powinieneś mieć przewody do podłączenia pug&play ,co do podłączenia wzmacniacza i separatora to tak,powinieneś dokupić przejściówkę Din-ISO aby je połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pherman Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Razem z radiem powinieneś mieć przewody do podłączenia pug&play ,co do podłączenia wzmacniacza i separatora to tak,powinieneś dokupić przejściówkę Din-ISO aby je połączyć.Dziękuję wszystkim za rady radio zamontowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejHinc Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witaj. Ile to radio kosztowało ? działa obsługa z kierownicy ? nawigacja działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui18 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 W dniu 7.10.2018 o 23:25, pherman napisał: Dziękuję wszystkim za rady radio zamontowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witam, kamera oryginalna czy zamiennik bo widzę że są linie i dość jasny widok z niej a ja mam również stacje multimedialną na Androidzie i brak linii oraz obraz sam jest przyciemniony i nie wiem czym to jest spowodowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pherman Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Witam, kamera oryginalna czy zamiennik bo widzę że są linie i dość jasny widok z niej a ja mam również stacje multimedialną na Androidzie i brak linii oraz obraz sam jest przyciemniony i nie wiem czym to jest spowodowane Kamera oryginalna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikox Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Cześć nowy jestem a forum duże i o radiach trochę piszecie i wszystkich tematów nie sposób ogarnąć a pytanie mam proste... Szukam tez czegoś akcesoryjnego jednak zastanawia mnie fakt obsługi 4 kamer jako, że mam wersję 360 ... Może ktoś przerabiał temat i jest dłużej na forum i może odkopać jakiś link? A może to radio powyżej ma taką możliwość, b wygląda dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzen87 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Co do wersji kamer 360 to ja znalazłem takie linki: Aplikacja f cam jak na filmiku. Dodatkowo widzę że można dokupić taki adapter do kamery cofania fabrycznej: https://www.car-tronic.pl/interfejs-do-zachowania-oryginalnej-kamery-cofania-nissan-qashqai-navaranote-pathfinder-x-trail-2010-p9840 Nie wiem czy to starczy ale tyle znalazłem w necie. Sam mam zamiar jakoś sobie poradzić z kamerą 360 w Nissanie X Trail t31 ale dopiero za jakiś tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.