Tomaszek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 cos chyba ceny masz nieaktualne... 555 kosztuja u nas po 200 za sztuke - a z allgro nie biore bo mozna sie nadziac na podróby - mnie kosdty regeneracji kjosztowały.. 2x puyszka coli !!!!!! he hehehe i bedzie ok. W D.G. kupowałem po 180zł firmy 555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 j atez mowie o oryginalach z febi po 128zł albo w sklepie w dg u Monii po 140... oj wydoili cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 j atez mowie o oryginalach z febi po 128zł albo w sklepie w dg u Monii po 140... oj wydoili cie... Nie rozumiem co napisałeś kogo wydoili :?: :roll: Pisałeś że 555 są u ciebie po 200 a ja że po 180 to kogo wydoili :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 kminka.... wydoili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 kminka.... wydoili... ja wszytskie części biore od jednego dostawcy za komplet Kayab Excel-G do P11 zapłaciłem 720zł(przód i tył) a ostatnio INC brał do N15 Bilstainy i zapytajcie ile go kosztowały :grin: taniej nie znajdziecie oczywiście gwarancja2lata,filtry Knechta też ma najtaniej chyba w Polsce - jak dla kilienta detalicznego dodam tylko ze 555 kosztowały tyle samo-kupiłem Febi bo mam większe zaufanie - mazda mojego ojca całą zawieche ma w Febi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 kminka.... wydoili... Aaa to okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 no nie ok - bo nie wolno doic nissamaniaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gibi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Montowałem dzis Febi z prawej strony i szczerze mówiąc dokręciłem na maxa az klucz się zgjął. Nie bardzo widze związek przyglądałem się staremu zdemontowanemu i uważam że powinny być mocno dokręcone gdyż metalowa tuleja ta o najmniejszej średnicy okalająca śrubę która przechodzi przez cały wahacz po skręceniu pozostaje nieruchoma względem siebie a pracuje jedynie sam wahacz na gumie, która z kolei okala ta własnie metalowa najmniejsza tulejkę, no nic jutro jeszcze raz przyjrze się zdejmę koło i zobaczę jak to wszystko współgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Montowałem dzis Febi z prawej strony i szczerze mówiąc dokręciłem na maxa az klucz się zgjął. Nie bardzo widze związek przyglądałem się staremu zdemontowanemu i uważam że powinny być mocno dokręcone gdyż metalowa tuleja ta o najmniejszej średnicy okalająca śrubę która przechodzi przez cały wahacz po skręceniu pozostaje nieruchoma względem siebie a pracuje jedynie sam wahacz na gumie, która z kolei okala ta własnie metalowa najmniejsza tulejkę, no nic jutro jeszcze raz przyjrze się zdejmę koło i zobaczę jak to wszystko współgra Oczywiście ze masz rację. Śrubę należy dokręcić mocno a tuleja jest elementem nieruchomym. Jedynie w przypadku tulei gumowych należy dokręcać na opuszczonym aucie. To wszystko. Swoją drogą ja mocując wachacz wciskam na śrubę jeszcze cienką podkładkę bo bachacz jest minimalnie za wąski w stosunku do mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi