sylb Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Dzień dobry i witam wszystkich. Jestem, prawie przekonany do zakupu X-trail, jest jeden wielki minus. A mianowicie, brak miejsca na lewa stopę( i tak jest lepiej niż w qashqai), generalnie jest po prostu wg. mnie za wąski i bardzo źle się trzyma stopę. Macie na to jakieś rozwiązanie, może są jakieś specjalne podkładki/nakładki do zamontowania ? Dziękuję za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredikruger Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 U mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylb Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ha, a jedna się da. To jakiś uniwersalny, czy specjalny do X-Trail, gdzie tego szukać ? Ja byście słyszeli co handlowcy, wymyślali jak zwróciłem im na to uwagę i poprosiłem by sami wsiedli i sprawdzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrailwroclaw Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Do kupienia na allegro. Od spodu są rzepy i na tym się to trzyma. (Made in Poland o ile dobrze pamietam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 12 godzin temu, sylb napisał: Dzień dobry i witam wszystkich. Jestem, prawie przekonany do zakupu X-trail, jest jeden wielki minus. A mianowicie, brak miejsca na lewa stopę( i tak jest lepiej niż w qashqai), generalnie jest po prostu wg. mnie za wąski i bardzo źle się trzyma stopę. Macie na to jakieś rozwiązanie, może są jakieś specjalne podkładki/nakładki do zamontowania ? Dziękuję za sugestie. Jakis wymyslony ten problem A zapytam: automat czy manual? W manualu nigdy nie mailem problemu z ilością miejsca na lewą stopę czy to w klapkach czy w zimowym buciorze. Przecież ta lewa cześć jest naprawdę szeroka i korzystam z niej tylko w trasie z tempomatem. A w automacie jak na zdjeciu : miejsca w bród. Przy czym ja kupiłem dywanik gumowy z dodatkową częścią na tę właśnie lewą czesc aby nie brudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.