fuchs7 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witajcie, jestem posiadaczem Xtraila 1,6 w dieslu a automatem. Zauważyłem że przy ekonomicznej, delikatnej jeździe (na niskich obrotach) samochód drży. Efekt jest taki jak w manualu jechałbym na zbyt wysokim biegu. Czy spotkaliście się z podobnym problemem. Auto mam na gwarancji. zgłaszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja mam Nissan Altimę 2.5 w automacie (CVT) też drży przy niskiej prędkosci obrotowej silnika, co ciekawe żony Rogue(xtrail) 2.5 4X4 nie ma tej przypadłości . Sprawdziłem kilka tych automatów z napędem na jedną oś i każda drży, 4X4 nie ma tej przypadłości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Nie wiem, czy nie dopatrywac sie przyczyn w marnych poduszkach zawieszenia silnika. Manual, jak delikatnie ruszam tez dygocze, nie zawsze ale czesto, najlepiej ruszac z kopyta wtedy jest gitara :-)Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 On 10/17/2018 at 12:42 PM, nori76 said: Nie wiem, czy nie dopatrywac sie przyczyn w marnych poduszkach zawieszenia silnika. Manual, jak delikatnie ruszam tez dygocze, nie zawsze ale czesto, najlepiej ruszac z kopyta wtedy jest gitara :-) Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Mi też to wygląda na marnej jakości poduszki Zwłaszcza górna łapa jest strasznie słaba, ja w swoim trochę ją ulepszyłem wężem paliwowym i trytką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuchs7 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Myślicie ze można to reklamować (auto na gwarancji) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nori76 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Móc można, pytanie czy uznają i na co wymienią jeżeli tttm od nowosci Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Reklamowałem, wymienili poduszkę i dalej trzepie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.